Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A környezetetekben is egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A környezetetekben is egyre gyakoribb a gyémánt és a fél drága köves eljegyzési és házassági gyűrűk?

Figyelt kérdés
Manapság lassan mindenki olcsóbb gyémántot vesz ,de hát az olcsó gyémánt is drága a sima cirkóniához képest. Ti ismeretségi körötökbe is ez a gyakoribb? ( lehet nem ide tartozik de Magyarország elég gazdag vidéki kisvárosába élek, ahol sok a tehetősebb ember, talán ezzel függ össze a gyűrű is ) illetve miért lett ilyen felkapott a drága kő?

2021. ápr. 28. 12:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazából én is csak onnan tudom, hogy milyen a kő, hogy vagy a férfi mondta vagy pedig a nő.
2021. ápr. 28. 15:39
 12/16 anonim válasza:

3. válaszoló!

Én lány vagyok, és nekem nagyon tetszene az a gyűrű, nem tudom mi lenne ebben a megszégyenítés, szerintem gyönyörű. Nem értem a trollokat, akik szétszedtek. És már eleve időtállóbb így is mint egy cirkónia.

Én általában gyémántról szoktam hallani, de csak pici kövesekről, bőven 200k alatti kategóriáról. Néha pedig cirkóniáról nagyon nagy ízléstelen kővel.

2021. ápr. 30. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen környezetemben nem, de látom országosan a tendenciát. Sztem a nyugati hatás, Amerika-majmolás, instagram stb. hatása ez... most épp ez a trendi, nézik a sztárok eljegyzési gyűrűit, nézik a sok amerikai filmet-sorozatot, ahol ugye az amerikai hagyományokat, szlogeneket nyomatják, és megmarad bennük ("a gyémánt az igazi", "jobb esetben 3 havi fizuba kerül" és társai).
2021. máj. 3. 20:04
 14/16 stevejones ***** válasza:
Hát nekünk egyszerű karikagyűrűnk van beolvasztott nyakláncból. Nekem teljesen megfelel, és a páromnak is.
2021. máj. 5. 15:38
 15/16 anonim válasza:
61%

11-es vagyok!

A hétvégén megkérte a párom a kezem, és végül gyémántot kaptam, pedig nem kértem. Ő így gondolta. Nekem meg jól esett. Gyönyörűen csillog.

Talán időtállóbb? Nem értek hozzá sajnos.

(Bp-en élünk)

2021. máj. 14. 10:27
 16/16 anonim válasza:
Bocsi, a 12-es voltam, a hosszabb válasszal :D mert a 11-es maga a kérdező :D
2021. máj. 14. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!