Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Idegesseg eskuvo elott normalis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesseg eskuvo elott normalis?

Figyelt kérdés
Almodom az eskuvommel kapcsolatban, nem tudok aludni allandoan jar az agyam az eskuvon, es ideges vagyok, es izgatott ...
2010. aug. 21. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolút normális,nyugi!
2010. aug. 21. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez talán az egyik pozitív irányú feszültség az ember életében. Mi se tudtunk aludni esküvő előtt, ráadásul nekem 5 kor kellett kelnem, mert 6kor mentem fodrászhoz....:S De ez a feszültség, idegesség, várakozási izgalom jó, hiszen azt jelzi várod nagyon azt az eseményt, kíváncsi vagy , milyen lesz a ruha rajtad amikor mész, csak el ne rontsd a válaszokat, csak ne szorítson a cipő.....stb.
2010. aug. 21. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:

jövő szombaton lesz a miénk, nekem is vannak rémálmaim. pl. ott a násznp, én meg kócos hajjal itthoni koszos melegítőben futkososk, hogy hol a ruhám.

vagy nem készülök el, és elkezdik a vacsit nélkülem..

marhaságok. teljesen normális, izgul az ember, hogy minden rendben legyen, főleg, hogy még vannak apró elintézendő dolgok (legalábbis nálunk).

Sok boldogságot!!!!

2010. aug. 21. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.Én is ideges voltam az utolsó két hétben nagyon.Viszont az a nap szuper volt.Aznap már semmi bajom nem volt:)Nem volt idő akkor már idegeskedni:)Történtek folyamatosan az események:)Csodás volt!A bakikkal eggyütt:)
2010. aug. 22. 20:26
 5/7 anonim válasza:
Én is ideges vagyok, még 12 nap! Már nagyon várom!:D
2010. aug. 23. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm apukája(!) 4 kilót fogyott az esküvő előtti 1-2 hétben, szóval szerintem teljesen normális az izgalom! :)

Azért arra figyelj oda, hogy többnyire "kellemes" izgalom legyen, és a másik fontos dolog, hogy a sok teendő és a saját gondolataid mellett vedd észre a vőlegényedet is! (A Szex és NY miatt gondolkodtaem el egysze rezen. Egy esküvőn mindenki a menyasszonnyal van elfoglalva. Ez nem is baj, de neki viszont észre kell vennie a párját és figyelnie kell rá! Ez a legfontosabb!).

2010. aug. 25. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

én is ideges vagyok . 11 nap van még az esküvőmig.

van még egy két elintéznivaló, de ha nem lenne akkor is ideges lennék. szegény párom próbál nyugtatgatni de nem sok sikerrel:D

25/N

2011. nov. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!