Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan jelentjük be a rokonokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelentjük be a rokonoknak, hogy megesküszünk?

Figyelt kérdés
Nemsokára polgárilag megesküszünk a párommal, de mivel külföldön élünk, ezért csak az itteni család és baráti körben. Sajnos jelenleg máshogy nem kivitelezhető, a lakodalmat majd otthon bepotoljuk, amikor a korona helyzet lecsillapodik. Mégis szeretnénk az otthoni rokonoknak is illően bejelenteni az esküvőt, ehhez lenne szükségünk pár tippre. Nem szeretnénk durcás nagynéniket.

2021. márc. 16. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondják arra teszitek a hangsúly a bejelentésnél, hogy közösen majd merülitek, amint lesz rá lehetőségem, a mostani pedig inkább csak fornalitás?
2021. márc. 16. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk (mármint hugoméknál) hasonló volt.

Ők készítettek ilyen képeslap méretű kártyákat olyan papírból, mint a meghívó, de az írták rá, hogy "Hírvivő".

A szöveg pedig valami ilyesmi volt: "Tudatjuk Veled, hogy 2021. május 5-én szerény polgári keretek között házasságot kötöttünk.

Egyúttal szeretettel meghívunk a később tartandó lakodalmunkba, melynek pontos időpontjáról később értesítünk.

Mindkettőtök neve, és ennyi.

2021. márc. 17. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Illetve: "pontos időpontjáról és helyszínéről később értesítünk."

(2-es voltam)

2021. márc. 17. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mind kettőtöknek, sokat segített! Mar készitsük is a hírvivőket :)
2021. márc. 21. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is köszönöm az ötletet, köszönöm mindkettőtöknek, hogy rátalálhattam! A kedvesemnek nagy a családja és mindenki várta már a nagy eseményt évek óta... Sajnos most elég szomorúak, hogy nélkülük tervezzük az esküvőt, de talán ez hot nekik egy kis vigasztalást meg örömet, hogy ha megtarthatjuk majd, akkor ők is ott lehetnek :)
2021. márc. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!