Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az most jót vagy rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az most jót vagy rosszat jelent ha mindenki megesküszik rá, hogy házas vagyok, miközben szűz vagyok? 25F

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ezt miből veszik le, de tényleg, nincs hét és nincs új ember az életemben ezen félresikerült tipp nélkül.
2018. dec. 4. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vedd le nagypapi pecsétgyűrűjét :)

Nem kérdezted meg egyiküket sem mire alapozzák ezt a feltevésüket?

2018. dec. 4. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hordasz gyűrűt az ujjadon?
2018. dec. 4. 07:39
 3/7 A kérdező kommentje:
nem hordok ékszereket és 3-5 évvel fiatalabbnak nézek ki
2018. dec. 4. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet te leszel a férjem.Vagy már vagy?
2018. dec. 4. 07:54
 5/7 A kérdező kommentje:
ki tudja?
2018. dec. 4. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt max. akkor tudom elképzelni, ha nagyon látványosan visszafogott módon kommunikálsz a nőkkel. Én még soha nem hallottam ilyen feltételezést, nem is ismerek senkit, akiről folyton ezt feltételezték volna. :D
2018. dec. 4. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
De megis mibol lehet kovetkeztetni arra, hogy valaki hazas-e? En nem vagom le senkirol, kortol fuggetlenul, ha nem beszel a csaladjarol, felesegerol es nincs karikagyuruje
2018. dec. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!