Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre hány pár cipő kell a menyasszonynak?
😀 Erre nem gondoltam.
De miért? Felvenni is fel lehet azt egy kis idővel korábban.
??
Max. kettő. Egy alapból és egy váltó, ha megfájdulna a lábam vagy feltör.
Bár mi nem iszunk cipőből pezsgőt, az is igaz...
Hűha. Hát én egy pár cipőben leszek végig. Még a papucs a zuhanyhoz részt értem ha idegen helyen lesz a szállás, de mondjuk ebből a szempontból tök irreleváns, hogy valaki menyasszony vagy nem.
Ilyen cipőből ivás tényleg van? Durva, azt hittem ez csak egy urban legend. Guszta.
Ezt a cipőből ivást a legutóbbi lagzin, ahol voltam, úgy oldották meg, hogy a menyasszonyi cipőbe beletették a feles poharat, abba töltötték az innivalót a vőlegénynek.
Mindenesetre elég gusztustalan így is.
Amit utolsó mond, az még talán oké. De ez a cipőből ivás tényleg elég undi amúgy.
Mert gondolj bele, az egy dolog, hogy te direkt erre veszel egy cipőt, ami mondjuk a te lábadon még nem volt, oké. De ettől még a boltban már bármilyen gombás körmű, mosdatlan lábú vevő felpróbálbatta, senki nem biztosítja neked, hogy az még más lábán nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!