Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyenkor hogy érdemes dönteni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogy érdemes dönteni ?

Figyelt kérdés

Elég sok unokatesóm van ezek közül kettővel tartom a kapcsolatot.

Meghivnatok az összes unokatesot vagy csak azt akivel tényleg jóban vagy?

Mindenki azt mondja illik visszahívni azokat akik téged is meghívtak csak hogy akkor még nem voltunk ennyien..

Ha én meghivnek mindenkit akkor lennénk vagy 60an részemről. Ha pedig csak akiket tényleg akarok az 25 fő kb...

Nem akarok sértődést de pénzben sem mindegy.. de nagyon sokan vannak mivel mindenhol már gyerekek vannak.

Ti hogy döntenétek?

2021. jan. 28. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Általában pénzben visszajön, mindenki dob be annyit hogy a létszám annyira nem számit.

Te tudod hogy nagy vagy kis esküvőt akarsz, de ez egy ideig amúgy sem aktuális..

2021. jan. 28. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Tesómék pl 3 milla körül költöttek, 1.8 fele volt a vacsora ugye, étel/ital/pia. És annyit vissza is kaptak. A többi meg nem létszám függő hogy mennyit fizetsz a papnak vagy zenészeknek ugye.
2021. jan. 28. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Hmm.. hát jövőre szeretnénk. Merem remélni hogy akkor már lehet.
2021. jan. 28. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Ha 25 a keret, akkor semmi gond. Szépen meglátogatod az összes unokatestvéred és meghívod őket a templomi szertartásra. Közben elmondod, hogy a lagzira csak szűk családi kör és barátok jönnek. Aki nem tartja veled a kapcsolatot, nem fog megsértődni, hogy ő nem tartozik ebbe bele.

Persze van kivétel. Nálunk is volt ilyen, de nem érdemes foglalkozni velük, majd túlteszik magukat rajta.

2021. jan. 28. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Na viszont szerintem ez gáz.

Utazz el, öltözz ki, de utána mehetsz haza..

Ezt elég smucig dolognak gondolom. (Nyilván a koronán kívül eső esetekben, de szerintem szertartáson sem lehet sokan lenni most)

2021. jan. 28. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

5 miért gáz? Nem muszáj menni. Nyilvan egy üres gesztus, de jó szándék van mögötte. Gondolom az, hogy jelezze, hogy nem rosszbol nem hív el.

A másik persze, hogy ha meg nem tartjuk a kapcsolatot amúgy se akkor kicsit kínosnak érezném az egész gesztust, de végül így se úgy se mennek.

2021. jan. 28. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

5, felénk szokás így, én sem érzem gáznak. Igazából úgyis maga a "szertartás" a lényegi része a dolognak. Én több esküvőn voltam csak a szertartáson, mint ahol lagziban is. (pl. kolléga, szomszéd, nem olyan közeli barát, stb.)

Úgysem megy el, aki nem akar. Ha túl messze lenne, én sem mennék, de ha közel, akkor megtisztelem őket, gratulálok, majd ennyi. Nem is baj mindig, hogy nem "kell" maradni jópofizni, ha alig ismerek valakit.

Esetleg lehet a templomi/polgári után egy kis állófogadást tartani és akkor mégis van egy kis vendéglátás, nyáron melegben jó is, hogy nem kell szomjaznia senkinek vacsoráig.

Egyébként a kérdésre válaszolva: én lagziba csak azt hívnám, akivel rendszeresen tartom is a kapcsolatot. De attól is függ ez, hogy ki mekkora lagzit szeretne. Én nem szeretem, ha sokan vannak, de lehet, hogy más meg igen.

2021. jan. 28. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem hívok meg random arcokat, ha rokon akkor sem.

És "tiszteletből" sem hívok meg senkit.

Aki megsértődik, így járt, de legalább igazolta, milyen jól döntöttem.

2021. jan. 31. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!