Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szűnik meg szerintetek?
Figyelt kérdés
OLvastam itt sok kérdést hogy a x-nek azt mondta a párja hogy már nem szerelmes,de mégis szereti és elakarja venni/vagy el akarja jegyezni.Szerintetek mennyi idő elteltével szűnik meg a szerelem és vált át szeretetté,ragaszkodássá?nálatok hogy volt ez(ha volt egyáltalán),hogy kell ezt az időszakot kezelni?2010. aug. 14. 13:36
11/16 anonim válasza:
Mi most vagyunk holtponton...:-(((
2.5év.
Szívás.
12/16 anonim válasza:
másfél éve együtt és még "lángol":-)
13/16 anonim válasza:
2,5 év után összeköltöztünk, aztán 4. évben volt egy 2 hónapos holtpont, azóta pedig ugyanúgy lángolunk mint a legelején. Hihetetlen:)
14/16 anonim válasza:
nálam ez a lángolós-megszokós szeretetes dolog hullámvölgyek szerint változik... 6 éve élünk együtt, már házasok vagyunk...és vannak időszakok, mikor rendesen rózsaszín szemüveges szerelmesnek érzem magam, máskor meg inkább "csak" szeretem...
15/16 anonim válasza:
Nem tudok időt mondani,de nálunk a folyamat így volt:
lángoló szerelem,összeköltözés,szeretet,összecsiszolódás,és most már évek óta a lángoló szeretet idejét éljük:)
16/16 anonim válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt! Az én részemről nem mult el a szerelem, mindig van egy olyan pont, amikor újra, és újra beleszeretek!Elég hozzá, egy kedves szó, vagy csak úgy simogatja meg az arcom mint rég!!
Remélem még egy darabig ez így is marad!!!:)
Hogy ne múljon el ahhoz nagyon sok beszélgetés, és feltétlen öszinteség kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!