Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális lehet 2021-ben esküvőt tartani lakodalommal?
11-es: Kérlek egyetlen dolgot árulj el nekem! Bármilyen esküvői szolgáltatónak (legyen az DJ, helyszín, fotós, videós stb.) miért jó az, hogy nem ír árat a honlapra, hanem mindig külön kell árajánlatot kérni? Megmondom őszintén, néha marha kellemetlen. Legutoljára speciel fotósokat nézegettem, kértem ajánlatokat, és valakitől olyat kaptam, hogy a fülem kettéállt. Ezzel persze semmi gond nincs, hiszen mindenki úgy árazza be magát, ahogy neki megéri, csak ha a honlapra ki lett volna írva, alapból nem zaklattam volna egy levéllel, mert tudom, hogy nem az én kategóriám:D
Így meg állandóan írogathatom, a "Köszönöm szépen! Még átgondoljuk a párommal, amennyiben melletted döntünk, keresni foglak!" üzeneteket.
Miért nem lehet a honlapon feltüntetni ezeket, és akkor tényleg csak az ír, akinek az elfogadható?
Én is arra számítok, hogy nyárra enyhítenek a korlátozásokon. De felmerül még az a kérdés, hogy mi van, ha elkapja egy idősebb rokon. Vajon a vakcina mire lesz jó?!
Jó lenne, ha már vége lenne és minden mehetne a megszokott kerékvágásban.
Senki sem mondhatja biztosra. Talán nyárra enyhül, de jövő ősszel visszatérhet.
Az oltás csak a megbetegedést akadályozza meg, a fertőzés elkapását és továbbadását nem. Szóval kell még egy ideig szájmaszk.
Pár hónapja azt olvastam a Világbanktól, hogy 2025 tavaszáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!