Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek nem volt nagy esküvője,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem volt nagy esküvője, kb mennyibe került?

Figyelt kérdés

A lényeg :

-Max 35 fő

-étterem (tánc, zene nincs tervezve)

-fotózás lesz illetve azért esküvői ruhát szeretnék (ezt sem túl drágán)

- gyűrűk is Max 75-80 (hiszen ezt jó esetben életünk végéig hordjuk)

-Csak polgári

Jövő év utánra tervezzük, amikor az egész vírus helyzetnek vége, egy nagyjábóli költségvetést szeretnék össze állítani.

Akinek hasonló volt, kb mennyit szánt rá?

2020. dec. 26. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltunk ismerősöknél asszem 50 főre volt 2 misi. Ebben már benne van szerintem a menyasszonyi ruha stb stb.

Étteremre koponyánként 20-at számolhatsz onnan pedig csak rajtatok múlik milyen extrával dobjátok fel.

2020. dec. 26. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz bulit (nincs tánc, zene), akkor kinézel egy éttermet, 5-6 000 forintból megvan a kaja, talán elengedik a terembérlést és 2000- ből az ital. (Halotti tor alapján)

50-120 a ruha

80-ért néhány órára már jó fotóst kapsz

Szerintem fél millió, ha ti díszitetek. De a határ a csillagos ég...

2020. dec. 26. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most kezdtem bele a szervezésbe. Iszonyat durva árak vannak.

Szerintem egy normálisabb étteremben sem úszod meg 16 ezer/fő alatt a kaját és a piát, és ebben általában nincs benne a tömény. Egy normálisabb fotós pár órára is 70-80 ezer forint. A ruha elég tág határok között mozog, h&m-Ben 40-60 ezerért kapsz, szalonban 150-től kezdődik, határ a csillagos ég. A polgári az talán nem sok, kivéve, ha kihelyezettet szeretnél, az 40-50 ezer, helytől függ. A dekor nagyjából 2000 ft/fő, de ebben nincs virág.

2020. dec. 26. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont ilyen volt. Nekünk 1 millióba kreült, de mi kifejezetten nem spóroltunk rajta (pl. a legdrágább helyszínt választottuk, csak annak a kibérlése az összeg fele - de cserébe gyönyörű és ott aludhattunk a vendégeinkkel együtt). Ha nagyon spórolni akartunk volna, pár 100 ezerből megúsztuk volna.
2020. dec. 27. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy Budapesten vagy vidéken. Lehet az éttermektől árajánlatot kérni a fogásokra/fő, illetve, valahol vannak italcsomagok is. Ezenkívül van még a torta, dekoráció, esetleg kis ajándék a vendégeknek, gyűrűpárna, csokor amit pl. Meskáról be tudsz szerezni jó áron. Nálunk a szertartást is fizetni kellett (terembérlés az anyakönyvvezetőnél, zene, stb.) ez 20-30e Ft volt. Mi nem akartunk sokat költeni az esküvőre, de nem is feltétlenül spóroltunk a dolgokon. Pár száz ezer Ftból megvoltunk. (vidéken)
2021. jan. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!