Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nem volt nagy esküvője, kb mennyibe került?
A lényeg :
-Max 35 fő
-étterem (tánc, zene nincs tervezve)
-fotózás lesz illetve azért esküvői ruhát szeretnék (ezt sem túl drágán)
- gyűrűk is Max 75-80 (hiszen ezt jó esetben életünk végéig hordjuk)
-Csak polgári
Jövő év utánra tervezzük, amikor az egész vírus helyzetnek vége, egy nagyjábóli költségvetést szeretnék össze állítani.
Akinek hasonló volt, kb mennyit szánt rá?
Nemrég voltunk ismerősöknél asszem 50 főre volt 2 misi. Ebben már benne van szerintem a menyasszonyi ruha stb stb.
Étteremre koponyánként 20-at számolhatsz onnan pedig csak rajtatok múlik milyen extrával dobjátok fel.
Ha nem akarsz bulit (nincs tánc, zene), akkor kinézel egy éttermet, 5-6 000 forintból megvan a kaja, talán elengedik a terembérlést és 2000- ből az ital. (Halotti tor alapján)
50-120 a ruha
80-ért néhány órára már jó fotóst kapsz
Szerintem fél millió, ha ti díszitetek. De a határ a csillagos ég...
Én most kezdtem bele a szervezésbe. Iszonyat durva árak vannak.
Szerintem egy normálisabb étteremben sem úszod meg 16 ezer/fő alatt a kaját és a piát, és ebben általában nincs benne a tömény. Egy normálisabb fotós pár órára is 70-80 ezer forint. A ruha elég tág határok között mozog, h&m-Ben 40-60 ezerért kapsz, szalonban 150-től kezdődik, határ a csillagos ég. A polgári az talán nem sok, kivéve, ha kihelyezettet szeretnél, az 40-50 ezer, helytől függ. A dekor nagyjából 2000 ft/fő, de ebben nincs virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!