Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Létezik esküvő a szokásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik esküvő a szokásos mulatós/csavard fel a szőnyeget/zámbó jimmy zenék nélkül? Létezik esküvő, ami nem az ötvenes generáció bulizásáról szól?

Figyelt kérdés
Már a könyökömön jön ki a sok esküvőn látott részeg nagybácsi az átizzadt olivazöld rövidujjú ingjében és ujjnyi vastag arany láncában, ahogy a táncolni sem akaró 10 éves elrángatott kislánnyal twistel. Lassan kilátásban van a mi esküvőnk szervezése, én pedig szeretném úgy megélni a mi nagy napunkat, hogy ne feszengve vigyorogjunk, hanem például a 2000-es évektől frissebb zenék szóljanak, amik illenek is egy esküvőhöz. De létezik ilyen egyáltalán? (a külföldiában élők, tudom, nem mulatósra ropják, de azzal meg a leendő násznép nem tudna mit kezdeni)
2020. dec. 14. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Hát basszus, a saját esküvődet úgy szervezed meg és olyan zenével, amivel akarod. Hidd el, az 50-esek nagyobbik része ugyanúgy rühelli a mulatós zenét, mint te.
2020. dec. 14. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne létezne? Ahol dolgozom több esküvő is volt, nagyon ötleteseket találtak ki, volt ahol latin zene ment, vagy akár alig voltak 10-en, ettek egyet, és hazamentek, de 50x jobban érezték magukat, mint egy feszengős lagzin. Senki sem kötelez, hogy ilyen esküvőd legyen, ha meg az öregek akarják, mármint a tényleg öregek, akkor is el kell fogadniuk, hogy az van, amit te akarsz, a te napodon. (Mondjuk az 50 szerintem nem öreg, de mindegy. Anyám 50 éves és rockot hallgatunk :D).
2020. dec. 14. 18:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó ötlet a dress code, a jazz zene, a DJ, illetve valószínűleg tényleg hagyni kell a mulatóst is egy kicsit, pár szám erejéig. Akik nem értik a problémámat, illetve azt a megoldást írták, hogy az én általam szervezett esküvőt én szervezem, ne legyen lagzi, stb. - azoknak azt kell megérteniük, hogy muszáj a lagzi, muszáj a család is, akik jelen esetben a mulatós szintjén léteznek. Ezért keresek alternatívát.
2020. dec. 14. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
semmi sem muszaj, ezek a keretek a te fejedben leteznek. en sem tartom minden rokonommal a kapcsolatot, na es akkor mivan?
2020. dec. 14. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
Miért lenne muszáj?
2020. dec. 15. 09:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért, mert én is, a párom is és a családunk is így szeretné.
2020. dec. 15. 09:49
 17/21 anonim ***** válasza:
94%

Tessék?

Leírod, hogy mit nem akarsz, majd leírod, hogy de te úgy akarod.

Bocs, de a hülyeséget nem lehet segíteni.

2020. dec. 15. 10:25
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Angliaban ceges partyn az idosek Sex Pistolsra pogoznak. Kulturalis kulonbsegek.
2020. dec. 15. 19:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell beszélni a DJ-vel, hogy milyen zenék legyenek.

Én ugyan szinte semennyire nem ismerem a 2000. utáni zenéket, de azért 2000 előtt nem csak mulatós van. Voltam olyan esküvőn épp idén, hogy egy darab mulatós nem volt. Sőt nem is csak a megszokott retro-zenék - nyilván azok is, de közte volt olyan, ami ismert, de nem szokták játszani: ismertebb swing-számok, latin, stb. Itt a pár egyik barátja volt a DJ, össze volt előre állítva a tracklist.

2020. dec. 17. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

Ha ti nem ezt a zenét szeretitek, akkor nem ilyet szerveztek. Ennyi. Én nem nagyon voltam még olyan esküvőn, ahol ne retro magyar zenék szóltak volna, de nem is bánom, mert azok táncolhatóbbak ilyen "társasági" módon, és mindig az ilyen zenékre a legnagyobb a buli, még a fiatalabbak részéről is (és ált. értelmiségi, diplomás emberek esküvőin járok). Hallgatni kifejezetten szeretem a modern zenéket, de egy ilyen eseményen nem úgy akarok táncolni, mint a dizsiben... mert modernebb zenék közül van pár műfaj, ami ilyen szempontból nekem fekszik / működik (modern swingpop, electro swing, modern latin... ezen kívül meg egy kezemen meg tudom számolni, hány sláger az elmúlt 20 évből).

De ha ti friss zenéket akartok, lelketek rajta, legfeljebb nem lesznek annyian a parketten.

2020. dec. 18. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!