Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik esküvő a szokásos mulatós/csavard fel a szőnyeget/zámbó jimmy zenék nélkül? Létezik esküvő, ami nem az ötvenes generáció bulizásáról szól?
Tessék?
Leírod, hogy mit nem akarsz, majd leírod, hogy de te úgy akarod.
Bocs, de a hülyeséget nem lehet segíteni.
Meg kell beszélni a DJ-vel, hogy milyen zenék legyenek.
Én ugyan szinte semennyire nem ismerem a 2000. utáni zenéket, de azért 2000 előtt nem csak mulatós van. Voltam olyan esküvőn épp idén, hogy egy darab mulatós nem volt. Sőt nem is csak a megszokott retro-zenék - nyilván azok is, de közte volt olyan, ami ismert, de nem szokták játszani: ismertebb swing-számok, latin, stb. Itt a pár egyik barátja volt a DJ, össze volt előre állítva a tracklist.
Ha ti nem ezt a zenét szeretitek, akkor nem ilyet szerveztek. Ennyi. Én nem nagyon voltam még olyan esküvőn, ahol ne retro magyar zenék szóltak volna, de nem is bánom, mert azok táncolhatóbbak ilyen "társasági" módon, és mindig az ilyen zenékre a legnagyobb a buli, még a fiatalabbak részéről is (és ált. értelmiségi, diplomás emberek esküvőin járok). Hallgatni kifejezetten szeretem a modern zenéket, de egy ilyen eseményen nem úgy akarok táncolni, mint a dizsiben... mert modernebb zenék közül van pár műfaj, ami ilyen szempontból nekem fekszik / működik (modern swingpop, electro swing, modern latin... ezen kívül meg egy kezemen meg tudom számolni, hány sláger az elmúlt 20 évből).
De ha ti friss zenéket akartok, lelketek rajta, legfeljebb nem lesznek annyian a parketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!