Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan anyuka, aki a 7-8 hónapos baba mellett tartotta az esküvőjét?
7.56-nak Ha ez ember lánya szül egy gyereket akkor már ne is akarjon fehér ruhás(vagy rószaszin,krém,sárga,zöld,lila,tök mindegy most a szin) templomi esküvöt.Ma már nem divat a megbélyegzés.Ha előbb a baba jött és utána csak az eskü azzal mi a baj? Egyébként is manapság mire egy pár össze tudja szedni a mennyegzőre valót megöregszik és akkor ott vannak hogy vártak a babával,a lagzira elment a sporolt pénz és akkor nem jut arra hogy bevállaljanak egy babát.Megint évekig gyüjtögetni mire összeszedik magukat.
Gratulálok a születendő babához és az eskövötökhöz is.Szerintem ne hallgassatok senkre ezt ugy is ti érzitek.
Nem is értem apósod miért mondta hogy várhattatok volna még vele.Mire?Miért?Meddig? De ilyenek a szülök.
Egyébként nálunk sem volt még templomi,mi is jövö nyárra tervezzük.Mert mindig közbe jött valami.És elmondanám hogy a 3. babámat várom és 26 éves vagyok.Attól hogy a gyerekek megvannak a varázs megmarad mert egy esküvö az mindig esküvö marad.És mindig ugyanolyan szép!
Igen,pl én.
Múlt hónapban volt az esküvőnk,a fiunk rá egy hétre töltötte a 8 hónapot.
Semmi gond nem volt,abszolút meg tudtuk oldani a felügyeletet,és ő is nagyon jól elvolt.Mindig volt aki vigyázzon rá,nagyokat sétáltak,aludt,evett,este pedig a nagymama szépen hazaballagott vele,és lefektette.
nekünk most volt május elsején az esküvőnk.akkor volt a kisfiunk 8 hónapos.volt egyházi és polgári is egyaránt.35-en voltunk.a törpi miatt nem akartam nagy lakodalmat,igy menyasszonytánc nem is volt a terveink közt.a gyerköc nagyon jól érezte magát,ment kézről kézre.ugy 10 körül aludt el és anyukám hazavitte,ő maradt vele otthon,mert nem volt olyan jó idő h kinn aludhatott volna,odabenn meg nagy volt a hangzavar.mi fél 1-ig buliztunk(nem terveztem h addig maradunk,de olyan jól érezték maguk a vendégek,én meg nem akartam őket elküldeni).szóval a menyasszonytánc is simán belefért volna.
tavaly voltam egy esküvőn ott szintén volt picibabájuk a párnak(8 hónapos szintén).ő is nagyon jól viselte.mondjuk nekik augusztusban volt igy a gyerkőc elaludt kinn a babakocsiban a teraszon.nekik rendes,nagy lakodalmuk volt menyasszonytánccal,vőféllyel,sok vendéggel.
sok boldogságot kívánok
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!