Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek képet? (kifejtés lent) HELP HELP
Figyelt kérdés
Kicsit különleges leszek...
2 féle ruha érdekel
Első ruha: Olyan menyasszonyi ruhát keresek, aminek a teteje fűzős, és áttetsző a hasamnál, derekamnál, csak a mellrésze nem.
Második ruha:
Rövid szoknyás az eleje, a hátulja rendesen hosszú.:)
2010. aug. 8. 00:32
1/10 anonim válasza:
az 1ő ruhát 1szer már láttam valahol.
2/10 A kérdező kommentje:
kép esetleg van?
2010. aug. 8. 00:52
3/10 anonim válasza:
1. ha bemész az esküvői ruhák közé, akkor a 23-as számú.
A második kérdésre nem tudok semmit mutatni, én is olyat akartam, de nem találtam. A Guns 'n' Roses November rain című videoklipjét ajánlom.
4/10 anonim válasza:
Egyébként hihetetlen, hogy mennyire egy az ízlésünk, mert én a Léber Barbara félét varrattam meg, csak tűzpirosban. Az volt a menyecskeruhám. Esküvői ruhának pedig olyat akartam, mint a klipben, csak sajna nem találtam.
6/10 anonim válasza:
énis megnéztem ezt a léberbarbaráát és ott a esküvői ruhák között én a 2. fajtához hasonlót is láttam
9/10 anonim válasza:
én a helyedben biztos nem vennék fel ilyet esküvőre, annyira közönséges, nem oda való. én biztos nem "mutogatni" szeretném magam az esküvőmön, de izlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!