Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kellemetlen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kellemetlen, ha valaki a babaváró miatt házasodik?

Figyelt kérdés
Egy kolléganőm néhány napja mondta, hogy a 22 éves húga férjhez megy hónap végén, mert a barátjával fel akarják venni a babavárót. Akiknek elmesélte mindenki kiakadt, hogy ez mennyire ostoba és kellemetlen dolog, de leginkább azon ütköztek meg, hogy fiatal a lány és még 2 éve sincs együtt a barátjával. Igazából mi is tervezzük felvenni ezt a hitelt, mert így nem kellene az önerőnk mellé lakáshitelt felvenni, és nyílván a babaváróval sokkal jobban járnánk. Mi sem vagyunk még házasok, ha nem lenne ez egy kritérium akkor lehet sose házasodnánk össze, de így tervben van egy kis, családias esküvő. Egyébként 6 éve együtt vagyunk, 5 éve élünk együtt és nem azért nem akartunk házasodni, mert nem szeretjük egymást, csak nem tartottuk fontosnak. Szerintetek, ha rólam is kiderül a munkahelyen, hogy emiatt lesz esküvőm akkor majd engem is ugyanígy kifognak tárgyalni? Vagy a kolléganőm húgát azért szóltak le ennyire, mert fiatal még és butaságra készül? Ti mit gondoltok erről?
2020. okt. 3. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abban az esetben kellemetlen, amilyen a kérdésben szereplő "hugi", hogy a hitel miatt összeházasodik vkivel úgy, hogy a popóján félig még ott a tojáshéj, és nem is ismerik egymást elég jól valószínűleg, és így konkrétan bevállalnak egy babát is a pénzért.

Egy olyan esetben sztem nem kellemetlen, ahol a pár már jó ideje együtt van, ismerik egymást, tényleg terveznek együtt gyereket, legalábbis szó esett róla, hogy mindketten akarnak (nem az van, hogy hát eddig nem akartam, de ha jön a pénz vele, akkor tulképp oké), a házasság is tervben volt, és tudják, hogy mivel jár a csok, nem hiszik azt, hogy ebből dőzsölni fognak meg ingyenpénz... akkor csak meggyorsították a döntéshozást egy picit, és az sztem nem gáz.

2020. okt. 8. 12:51
 22/30 anonim ***** válasza:
#20 Leírtad, hogy a babaváró meg a besikerült gyerek miatt házasodtak össze idén. Akkor ezek szerint számukra volt jelentősége az anyagiaknak. Tehát bizonyít bármit is a sztorid? "Ugyan már!" 🙄
2020. okt. 8. 13:35
 23/30 anonim ***** válasza:
69%
Miért akarja itt szinte mindenki azt bizonyítani,hogy a babavárós párok még véletlenül se szerethetik egymást?
2020. okt. 8. 17:13
 24/30 anonim ***** válasza:
53%

Mi a babavaro miatt hazasodtunk. Én nem éreztem cikinek, mi 8 éve együtt voltunk, és már gyereket vártam.

Amúgy nem akartunk házasodni. Semmi előnyét nem láttuk ez előtt. Nem vonzott a lagzi gondolata sem.

Sokan fanyalogtak rajtunk. De tudod mit mondok? Sokan egyszerűen magukra vették hogy nem vesszük komolyan az esküvőt/ házasságot, pedig ők annyival komolyanabbnak érezték miatta magukat.

Volt ismerősöm, aki nem is tudta hogy mi is felvettük, O meg is mondta h az ilyen házasságok nem ugyanolyan ranguak számára.

Hát ez van :) alacsony rangú lettem.

2020. okt. 9. 11:54
 25/30 anonim ***** válasza:
53%
Aki annyira nem akar házasodni, az a babaváró miatt se fog. Hiába várják éppen a babát. Ismerek ilyen párt is. Kismama, albérletben laknak de a srác nem akarja elvenni és nem is veszi el.
2020. okt. 11. 16:05
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
Őszinte leszek. Soha életemben nem akartam gyereket, de ha 200 millióról lenne szó és 1 gyereket kellene vállalni akkor lehet bele lennék. Mert 200 millióból már feltudsz építeni egy olyan jövőt ahol te milliomosként tengeted az életed és élvezed az életet. De basszus 3 gyerek 3!!!! Szaros 10 milliórt!!! Mégis kinek éri meg???? O.o
2020. okt. 25. 10:48
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

Erre nem lehet egyértelműen rávágni hogy helyes vagy sem anélkül hogy ismernénk a párt. Mert vannak olyanok akik mondjuk ki nem szerelmesek a párjukba. Jól megvannak, de pont ezért nem akarnak házasságot. Az ok most mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az hogy így a pénz miatt fog megházasodni. Amennyiben egy párt nem érdekel a szentimentális része a házasságnak akkor tegye, nem ítélem el.

Akkor van a baj ha az egyik fél aki azért akar házasságot mert komolyan veszi hogy jóban rosszban és életem végéig azt hiszi hogy a másik azért veszi el mert annyira szereti hogy ő is vele képzeli el az életét, közben az meg csak az anyagiak miatt teszi.

2020. dec. 3. 14:50
 28/30 anonim ***** válasza:
3 eves kapcsolat, alapbol akartunk hazassagot, lanykeres is meg volt fejben szervezve,csak kozbeszolt a kisfiunk. Szoval igen,mi a babavaro miatt hazasodtunk ossze tavaly nyaron. Nem akartam terhesen eskuvot,ezert ha nincs babavaro, vartunk volna vele 1-2 evet.
2021. jan. 21. 09:07
 29/30 anonim ***** válasza:
52%

26!

Nem kell hozzá 3, elég 1. Ha kettő gyerek van akkor meg 3millát vissza sem kell adni

2021. jan. 21. 23:56
 30/30 anonim válasza:
igen, gaz. ismerek olyat aki kb evente valtogatja a palijait, es 1 ev kapcsolat utan hazasodott az uj kannal a babavaro miatt😆szanalmas
jan. 7. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!