Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan lemondták az esküvő meghívásotokat?
Most hétvégén lesz a nagy nap. Ilyen-olyan indokkal a társaság fele lemondta kb az utolsó pillanatban. Volt aki megmondta konkrétan a korona virus miatt. De úgy érzem szinte csak ez az ok. Természetesen megértem, nem neheztelek senkire csak szomorúak vagyunk.
150 fős a lagzi eddig 85en mondták le, ennek 90%-a az elmúlt 1 hétben.
Ti tapasztaltok hasonlót? Hany fős lagzi, hányan mondtak le?
Akkor meg az esküvőnek se nyígjatok, testvéremék is megtartják két hét múlva. Esküvő után kerti party lesz, 120 fő 99%,hogy eljön.
És nem este 11-ig fog tartani. Még csak akkor fogjuk tölteni ki a belépőt :)
Gondoltam bejelentkezem, mert mind izgultok :D
nagyon klassz volt, vagy az az esküvőnk! 4 fő egy asztalnál, nyitott fűtött sátor. Szolid társaság. Online adas az otthon maradt baratainknak. Most fogunk tancikazni. 4nap es 10nap mulva is irni fogok. Puszi nektek
Hahahahaha utolso! Nekem is ez ugrott be! A Kerdezo biztos szetunta az agyat es vegig a telojat nyomkodta egy uveg palinka mellett! Ultra gaz :D
Jah es az irasabol latszik, hogy be van rugva..ami meg gazabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!