Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan lemondták az esküvő meghívásotokat?
Most hétvégén lesz a nagy nap. Ilyen-olyan indokkal a társaság fele lemondta kb az utolsó pillanatban. Volt aki megmondta konkrétan a korona virus miatt. De úgy érzem szinte csak ez az ok. Természetesen megértem, nem neheztelek senkire csak szomorúak vagyunk.
150 fős a lagzi eddig 85en mondták le, ennek 90%-a az elmúlt 1 hétben.
Ti tapasztaltok hasonlót? Hany fős lagzi, hányan mondtak le?
160 ember volt mindenestol, 2 nem jott el.
Igaz evekkel a virus elott.
Köszönöm, akik tényleg erdemben hozzaszoltak. Sajnalom, hogy lepontoztak őket.
Csak megjegyeznem, hogy a kerdesem nem az volt, hogy lemondanad-e, helyes e megtartani,ne sertodjek meg. Leirtam, hogy megértem a döntésüket. Te miert nem érted a feltett kerdesemet? Es miért nem tartod tiszteletben a döntésünket, ahogy en tiszteletben tartom azoket akik nem jonnek el? Persze hogy rosszul esik, es az is hogy az utolsó pillanatig halasztották, 2hete meg modosithattam volna az asztalokon, menun, anyagiakon. De nembezen sopankodtam.
Egyszerűen azt kerdeztem h járt-e valaki úgy mint mi!
Erre vartam a válaszokat, aki erre valaszoltak köszönöm szépen! A többieknek viszont nem én ertekeltem pozitivra,sajnálom, hogy nem ertetek.
Jajj nehogy már azon a 100 főn akadjatok ki.
Érdekes, esküvőn, lakodalomba félni kell a vírustól de az nem probléma, hogy a diákok meg a 300+ fős suliba össze vannak zsúfolva mint a heringek, a fertőtlenítők fogyóban, teszt-kapacitásunk kezd kimerülni, jön az influenzaszezon és az eü már így is terhelt.
Az ellen miért nem tiltakoztok?
Ja mert akkor megáll a "nagy, száguldó" gazdaságunk. Minden világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!