Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sokan lemondták az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan lemondták az esküvő meghívásotokat?

Figyelt kérdés

Most hétvégén lesz a nagy nap. Ilyen-olyan indokkal a társaság fele lemondta kb az utolsó pillanatban. Volt aki megmondta konkrétan a korona virus miatt. De úgy érzem szinte csak ez az ok. Természetesen megértem, nem neheztelek senkire csak szomorúak vagyunk.

150 fős a lagzi eddig 85en mondták le, ennek 90%-a az elmúlt 1 hétben.

Ti tapasztaltok hasonlót? Hany fős lagzi, hányan mondtak le?

2020. szept. 24. 00:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy lemondták normális, az, hogy az utolsó pillanatban, az nem.
2020. szept. 24. 10:11
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
Mi márciusban tartottuk végül öt fővel, mert látszott, hogy igazán senki nem akar jönni. Mindenki megkönnyebbült, hogy elmaradt.
2020. szept. 24. 12:05
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Én is lemondtam volna.
2020. szept. 24. 13:00
 14/26 anonim ***** válasza:
21%

160 ember volt mindenestol, 2 nem jott el.

Igaz evekkel a virus elott.

2020. szept. 24. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Én mondtam le a meghívást. Meg is sértődtek, aztán kiderült, hogy még 20% lemondta rajtam kívül, és akkor még állítólag nyár volt, és semmi vírus.
2020. szept. 24. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Igazuk van, hogy lemondták. Semmilyen 150 fős összejövetelt nem kéne most tartani.
2020. szept. 24. 16:24
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akik tényleg erdemben hozzaszoltak. Sajnalom, hogy lepontoztak őket.

Csak megjegyeznem, hogy a kerdesem nem az volt, hogy lemondanad-e, helyes e megtartani,ne sertodjek meg. Leirtam, hogy megértem a döntésüket. Te miert nem érted a feltett kerdesemet? Es miért nem tartod tiszteletben a döntésünket, ahogy en tiszteletben tartom azoket akik nem jonnek el? Persze hogy rosszul esik, es az is hogy az utolsó pillanatig halasztották, 2hete meg modosithattam volna az asztalokon, menun, anyagiakon. De nembezen sopankodtam.

Egyszerűen azt kerdeztem h járt-e valaki úgy mint mi!

Erre vartam a válaszokat, aki erre valaszoltak köszönöm szépen! A többieknek viszont nem én ertekeltem pozitivra,sajnálom, hogy nem ertetek.

2020. szept. 24. 16:39
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

Jajj nehogy már azon a 100 főn akadjatok ki.

Érdekes, esküvőn, lakodalomba félni kell a vírustól de az nem probléma, hogy a diákok meg a 300+ fős suliba össze vannak zsúfolva mint a heringek, a fertőtlenítők fogyóban, teszt-kapacitásunk kezd kimerülni, jön az influenzaszezon és az eü már így is terhelt.

Az ellen miért nem tiltakoztok?

Ja mert akkor megáll a "nagy, száguldó" gazdaságunk. Minden világos.

2020. szept. 24. 21:55
 19/26 anonim ***** válasza:
24%
Es ha igen? Ugy majd tobben jonnek el vagy mi? Mellesleg most pont az elmult 10 napban tetozdott a jarvany! Szoltak is,hogy oszre varhato egy nagyobb hullam, ennek ellenere belevagtatok! Nyilvan mindenki abban bizott,hogy majd kicsit visszabb esik a fettozottek szama! Sajnos benne volt a pakliban, hogy megsem. Ti ezzel nem szamoltatok. Ha racionalisan atgondoltatok volna az egesz szervezest, akkor most nem itt sirankoznal!
2020. szept. 25. 09:38
 20/26 anonim ***** válasza:
21%
#18 Igy van! Tudod nem allhat meg az elet, mert akkor te is ehen doglesz :) Az eskuvo elhalasztada pedig nem befolyasolja a gazdasagot!
2020. szept. 25. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!