Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Puccos esküvő, vagy aláírni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puccos esküvő, vagy aláírni a hivatalban 2-3 papírt?

Figyelt kérdés
Én pl. a hivatal mellett döntök. Felesleges a felhajtás...
2010. aug. 7. 10:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Egyik sem.Az én esküvőmön kb.25-30-an leszünk,ez a vacsira értendő.Ebben a szülők és a nagyon közeli barátok vannak.

Az önkormányzathoz jönnek többen is,akiket szeretünk,de nem olyan közeli a viszony.

Én nem értek azzal egyet,hogy a rég nem látott rokonokat,akik amúgy sem kíváncsiak ránk és évente 1x beszélünk,azt megkajáltassam.

2010. aug. 7. 11:14
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

nálunk sajnos az a szokás, hogy mindenféle rokont meg kell hívni, és persze azt is, akinél te ott voltál... voltam múltkor apum kereszttesójának a fiának az esküvőjén, hát szegény pár a fél társaságról (rólunk se) tudta, hogy kicsoda....

én nem akarok ilyen esküvőt, de sajnos ez a szokás, és tényleg az a baj, hogy megsértődnének azok, akik nincsenek meghívva....

még nem tartok ott, hogy terveznem kellene a lagzit, de megfordult már a fejemben, hogy pár tanúval (közelebbi család, pár barát) lelépünk valahova:D

de közben meg sajnálnám, hogy nem mulathatok a saját lagzimban...

2010. aug. 7. 11:25
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Elmehetsz nyaralni egy tengerpartra, vagy belefekhetsz otthon a pancsolóba.

Tehát, kinek mik az igényei és mit engedhet meg magának.

2010. aug. 7. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha lesz esküvőm akkor én max 50-80 főset tudnék elképzelni. (Ez sem mostanában lesz)

A szüleim esküvőjén összvissz 6-an voltak, és mindig úgy emlegették, hogy életük legjobb bulija volt :D Voltam olyan vidéki lagziban ahol voltak vagy 300-an. Olyan felesleges embereket meghívtak, hogy nem is értem minek kellettek ők oda. Pl: a vőlegény sógornőjének a szülei, testvérei, meg nem is tudom még kik voltak ott...Felesleges pénzkidobás volt. De persze nekem pl nagy álmom, hogy egyszer felvehessem a fehér ruhát, és azok ott legyenek akik fontosak nekem. Az megint más dolog ha pl van már gyerek. Akkor inkább rá érdemes a pénzt elkölteni.

2010. aug. 7. 12:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először én sem akartam de aztán valahogy megváltozott a véleményem. Nem volt nagy lagzink, 50en voltunk, de mégis megvolt a hangulata. Ha elmész 2 tanuval utána meg hazamész vagy a férjeddel elmentek egyet vacsorázni annak nincs olyan hangulata. Legalábbis szerintem. Ez egy nagy buli, amire életed végéig emlékezni fogsz, a ti napotok. Nem kell flancolni, sőt lagzit sem tartani, barátnőmék a polgári esküvő után a családdal elmentek vacsorázni, iszogattak egy kicsit, beszélgettek majd hazamentek.

Az egyik válaszban olvastam hogy rongyrázás meg ilyenek: ehhez annyit fűznék hozzá, hogy volt este 10 órakor tüzijáték a lagzinkon, ami meglepetés volt a férjemnek mert aznap volt a szülinapja amikor az esküvőnk. Nem rongyot ráztunk, szép volt és kész, az mondja hogy rongyrázás aki irigy, vagy legalábbis az árára irigy.

2010. aug. 7. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk jövő nyáron lesz az esküvőnk. Megbeszéltük, hogy csak olyan rokont, barátot hívunk meg, akit már mindketten ismerünk, nem játszunk az esküvőn bemutatkozósdit. Így leszünk kb. 115-120-an.
2010. aug. 7. 12:55
 17/21 anonim ***** válasza:

En sem szeretnek puccos lagzit, (anyosek igen), igy halad es marad minden evben, de mi nem banjuk :)!

33/N

2010. aug. 7. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is a hivatalra szavazok, sőt, jobb lenne interneten keresztül elektronikus aláírással megoldani.

Ha már nincs felhajtás, csak a papír kell, akkor kényelmesebb lenne. Persze ehhez jogszabálymódosítás kellene.

Persze voltam én már nagy esküvőn is, azok is nagyon szépek tudnak lenni. Különösen tetszett, amikor feldíszített kerti pavilonnKl mondták ki az igent, a háttérben hárfáztak. Egyszerűen én csak sajnálom rá a pénzt, nem ellenzem a szépet!

2010. aug. 7. 13:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk belehalnának ha csak ketten lezavarnánk az egészet.

Jaj de hát a józsikamariskaisaszivénviseliazügyeteket... Simán meglenne a 200ember:S

Én részemről nem hívnám meg a csajokat, nagymamám testvérei, 65-a sírig kb a koruk, de bezzeg, a fiam keresztelőjére nem hívtam őket, volt is felháborodás, pedig dögmeleg, idősek, és nem volt utána semmi, csak keresztelés és go haza. Na ugyanezt egy hajnalig tartó lagzival, külön úgy kéne rájuk szervezni szállást, vagy buszt, hogy ha kell haza tudjanak menni, lepihenni. És nincs annyi pénz, ami csak az ilyen apró "figyelmességeket" fedezi... szóval ez csak azon múlik ki ennyire engedi a segítőket belekotyogni.

Szóval, én kicsivel is beérném, és ha nem lövöm le a segítőket, akkor koldusbotra is juthatok az esküvő miatt... Puccal parádéval

2010. aug. 7. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom h a puccos és a puritán között azért van átmenet, szerintem adjuk meg a módját a józanság keretei között, adóságba nem verném magam
2010. aug. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.