Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puccos esküvő, vagy aláírni a hivatalban 2-3 papírt?
Kinek melyik a szimpatikus.Nekünk olyan "közepes"volt.A legközelebbi rokonok voltak ott.
Nekünk így volt jó.
de voltam már olyan lagziban is ahol több mint 500-an voltak...Brrrrr
Veled értek egyet. Fölösleges a nyg frelhajtáűs,mert az csak az idegeneknek szól. Nem lesz emiatt jobb a házasság.
Ha valakinek van rá felesleges pénze,és szereti a felhajtást,az tegye.
én az arany középútra szavazok :) legközelebbi barátok,család, kaja,pia, tánc és mulatás hajnalig :)
de nem túlcicomázva 300fő meg csokiszökőkút :D
Na erre írok valamit.
Nekünk spec kis esküvőnk volt, de nem ez a lényeg.
Barátnőm is kis esküvőt tervezett, de anyósa belevakkantott elég rendesen, mikor meghallotta, hogy "csak" 50 fős lesz kikelt magából, hogy"hát az nem úúúgy van". És addig, addig ette a fene, míg 120 fős lagzit hozatott össze, mert még a másodunokatestvéreket is meg kell hívni stb.
Jól érezték magát a barátnőmék is, de anyós kicsattant a boldogságtól.
Nem mindenkinek ilyen természetesen a háttere, de sokan azért rendeznek nagyobb lagzit, mert a család, meg mit szól hozzá ez meg az ha nincs meghívva stb?
Persze vannak az "önkéntes" flancolósok is /tűzijáték stb./, de az már tényleg rongyrázás .
Tegnap is volt egy esküvős kérdés, én ott is leírtam a mi verziónkat.
Meg volt a nagy lagzira a pénzünk, mégis gondoltunk egyet, és irány Tenerife.Csak 5-en voltunk a tengerparton, mi, a 2 tanú, meg a pap.Gyönyörű volt.Aztán itthon a családdal, meg a barátokkal egy kellemes vacsora egy vendéglőben, és még maradt is pénzünk.Életünk egyik legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!