Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem annyira fontos az esküvő, eljegyzés?
előző vagyok:
*egyáltalán nem lényeges
Szerintem nem kell ezt feltétlenül általánosítani. Én több férfit is ismerek, akiknek fontos. Köztük vannak házasok, de olyan is, aki szeretne nősülni, de még nem házas, mert még nem találta meg a párját.
Ugyanakkor ismerek olyan nőket is, akik nem akarnak férjhez menni.
Ez abszolút emberfüggő. A kulcs szerintem az, hogy ki mit gondol a házasságról, ebből fakadnak a különbségek.
22-es válaszomat folytatva, mi sem tervezünk házasságot a barátnőmmel, ő egyébként már volt férjnél, de egész fiatalon esküdtek meg, 18 volt.De akkor más idők is voltak, volt amit csak házasok kaphattak. Ugyan nem tervezük a házasságot, de van gyűrűnk a bal kézen, ami csak azt mutatja, hogy összetartozunk. De mi itt meg is álltunk, nekünk ez jó így.
45F
Nekem nőként nem volt fontos az esküvő sem, a papír sem. Összeköltöztünk 2 és fél éve a mostani (és remélem, hogy végleges) pasimmal, akivel teljesen jól megvagyunk, minden szuper. Viszont tavaly meguntam, hogy "pasim-csajom" vagyunk, holott van egy közös kutyánk és egy közös macskánk is, ami nekem komoly dolog, annyira, mint másnak a közös gyerek! Megmondtam neki, hogy én férjhez szeretnék menni, úgyhogy akciózzon sebesen!
Óh, bár kussoltam volna! Amióta fölhoztam, gombóc van a torkomban, mert elég problémás a családom (egymással nem jönnek ki, de én szeretem őket), így az egyetlen megoldás a kéttanús esküvő, és a sértődés lenyelése, mind az én szüleim, mind az anyósom részéről, vagy engem bántanak meg, hogy nem jönnek el majd, mert a másik is ott lesz! Pffff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!