Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem annyira fontos az esküvő, eljegyzés?
Hát nekem aztán biztos nem.
Kb ez a sorrend:
Karrier (megfelelő egzisztencia a létminimum felett)
Lelki egészség
Testi egészség
Közös idő a családdal, barátokkal
Rendszeres szex
Évi kettő függönymosás
A szomszéd unokatestvérének a kutyájának az egészsége
Házasság
N
Kérdező, amint látod a nőknek sem annyira fontos.
Neked miért fontos annyira?
Mi értelme?Mivel vagy több töle?
Arral nembeszélve hogy rengeteg pénz egy esküvö azt a pénzt tegyük félre annyival kevesebbet kell dolgozni
F
Elméletben a férfiak húzzák a szájukat, mert a nők házasságmániája miatt el kell ahgyniuk a régi jó agglegény életet; a szabadságot, és el kell kötelezniük magukat egy olyan nő mellett, akit szeretnek is, de inkább csak megtűrnek, mert nincs más és aki a házasságkötéstől számított fél évben át fog változni egy zsörtölődő házisárkánnyá.
A valóságban viszont személyfüggő az egész; van, aki ezért nem akar házasodni, van, aki azért, és semmi garancia sincs rá, hogy a nőket jobban lázba hozza a házasulósdi, mint a férfiakat.
Nekem a házasság (templomi + polgári) fontos lenne, el sem tudnám képzelni enélkül az egész életen át tartó kapcsolatot. A lagzit viszont a hátam közepére kívánnám. Miért? Egy éven át tartó keresgélés, szervezkedés (zenekar legyen vagy dj?, ilyen torta vagy olyan?, ki hol üljön?, ...), meghívni azt sem tudom, kiket, szerepelni mindenki előtt, stb. Borsódzik tőle a hátam. Megjegyzem, ez az én defektusom, tudom, hogy így normális, csak egyszerűen nem szeretek mások előtt ugrabugrálni. Azért a jegyesemért meg a társadalmi elvárások miatt egyszer természetesen elviselném, megerőltetném és próbálnám jól érezni magam. De maga a házasság az számomra alap.
37/F
Nekem nőként egyáltalán lényeges.
Szerintem az a legszebb, hogyha mind a ketten tudjuk, hogy összetartozunk, egy papír semmi szellemi értékkel nem bír számomra.
De elfogadom azokat, akiknek ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!