Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan nálatok,hogy csak vacsorára (lagzira) ment el valaki,de a szertartásra nem?
Nem zavarna, örülnék hogy legalább a vacsira és a bulira eljönnek. Valahol ez is egy figyelmesség, hiszen mondhatná azt, hogy egyáltalán nem tud/akar jönni. Nálunk olyan volt, aki már előre jelezte, hogy a szertartásra eljönnek, de a vacsira már nem maradnak. A csaj 8+ hónapos terhes volt. Volt még egy ugyanilyen korú kismama, ők simán ott voltak végig, amikor elfáradt, felment pihenni a szobába és kész, a férje bulizott tovább. Ki így ki úgy érzi, nem a mi tisztünk eldönteni, megértjük hogy nem körülöttünk forog mindenki világa. :) Örültünk, hogy legalább a szertartáson ott voltak.
Voltunk egy másik esküvőn idén, ahol egy család nem jött el a szertartásra (másik esküvőn voltak), a vacsora kb. felénél estek be. Nekünk csak azért volt fura, mert velük ültünk egy asztalnál és így a vacsi fele félig üres asztalnál telt. Aztán némi buli után vissza is mentek a másik esküvőre. Alapvetően azt mondanám kedvesek, hogy legalább megmutatták magukat, de ugyanakkor picit fura is ez a ketté szakadás.
Szerintem a kelleténél ne akadjatok fenn ezen jobban. A ti napotok, az a lényeg, hogy TI ott legyetek! Ne hagyjátok, hogy beárnyékolja ezt a vendégek variálása. Aki jön jön, aki nem nem. Nyugalom! :)
Fordítva hallottam,valakiket csak az esküvőre hívtak,lagzira nem. Pl szomszédunk esküvöje,falun ha olyan a pár templomira elmennek +30-50fő. Őket szokás helyben megvendégelni.
Most lesz hugomé,vőlegény rokonsága pesti,(mi borsodban lakunk)úgy tett az anyukája páran nem jönnek majd be a templomba....mert ők nem vallásosak. Anyukáju p...ját szerintem alapvető tisztelet fél órát csendben űlni. Minthogy enni aztán a szertartádt kihagyni,de enni bulizni megint .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!