Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba projekt, esküvő után mennyivel?
Mennyit vártatok esküvő után a baba témával?
Még össze se házasodtunk, de már rágják a fülünket, hogy mikor jön a baba...
Sosem úgy terveztem, hogy rögtön belecsapunk a lecsóba, ki akarom élvezni előbb a házaséletet az újdonsült férjemmel, utazni, kirándulni stb. Korainak tartom a gyermekvállalást, és nem csak azért mert még csak 23 éves vagyok, de ezt is figyelembe vehetnék.
Azonnal, de mi is 30 felettiek voltunk már.
23 évesen még egyetemre jártam, kollégiumban laktam, egy lyukas garasom sem volt. A rémálmaim között szerepelt volna egy gyerek.
Mi 25 évesek voltunk az esküvőnk idején. 1 év múlva hagytam abba a gyógyszert, óvszerre váltottunk. Fél évre rá kezdtünk nem védekezni, de 2 hónapig kerülve a peteérést, csak "kiélveztük". 3. hónapban megfogant a lányunk. :)
Nem akartunk egyből gyereket, mindketten új munkahelyen kezdtünk az esküvő után, lakást vettünk, felújítottunk, majd autót vettünk és egy kis tartalékot is akartunk, plusz élményeket gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!