Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy nő nem bírja az esküvői hercehurcát?
egyszer az életben ki lehet bírni... :)))
s ha benne leszel, hidd el, élvezni fogod te is!!
A párod meg nagyot akar?
Mert ha ő sem ragaszkodik, akkor csak egy szertartás és max. egy szűk családi körös vacsora. Eredmény: házasok vagytok, nem került sokba és nem kell feszélyezve érezned maga.
De jó, hogy vannak még oylanok akik nem bírják a nagy felhajtást már kezdtem azt hinni, velem van a baj.
Mai világban nem kell a szabályos menyasszony vőlegény ruhát felvenni, elég egy kényelmes, de nagyon csinos ruha. (Menyasszonynak világos, férjnek sötét). Vacsora kis tánccal, játékkal csak szűk családi körben persze!
De ha annyira nem bírod marad a szép ruha két tanú, szülők tesvérek anyakönyvezetőnél, koccintás és mindenki haza! Ilyen is van.
Minden jót!
21/L
Semmi nem kötelező. Az Ave Maria sem, de a jazz sem. Sőt, az esküvő sem, habár én is esküvőpárti vagyok. Ha a papír semmit nem jelent, akkor nyugodtan lehet annak a kedvéért, akinek viszont sokat jelent.
A papír nem garancia semmire, de a végleges elköteleződés szándékát jelenti, és a szándék nagyon fontos. Ha komolyan gondolja, legyen hivatalos, ha nem gondolja komolyan, akkor meg ne raboljuk egymás idejét, nincs harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!