Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátokha álmotok pasija ragaszkodna Bud Spencer-Terence Hill tematikájú esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Hagymásbab a menüben, filmzene a tánchoz, csokor helyett meg babkonzervet kellene elhajítanotok.2020. aug. 22. 16:46
3/48 A kérdező kommentje:
2 persze, karácsonyig.
2020. aug. 22. 16:59
4/48 anonim válasza:
Kétlem, hogy álmaim pasija lenne.
🥫🥩🌭🌯🤮
6/48 anonim válasza:
Nem nőként, de a mai bohócesküvők (amik minimum 2 millióba kerülnek) közül ez se lógna ki negatív irányba. Mitől lenne ez gázabb, mint az az ámokfutás amit a vőfély nevű hitvány bohóc előad ilyen "népiesnek" szánt versikékkel, meg persze a gagyi '70-es éveket idéző zene válogatás, rosszabb esetben CASIO szintetizátoron mulatóst előadó bajszos bácsika együttes? Ne már!
7/48 anonim válasza:
A pap meg ezt mondaná:
Nem tudom, kik vagytok de egy dolgot rühellek: ha megzavarnak evés közben.
8/48 anonim válasza:
Ha emellett az én preferenciáim is megvalósulnának (van kb. 3 dolog, amihez szeretnék ragaszkodni), akkor nekem nem lenne baj. A nincs kettő négy nélkül zenéjét kifejezetten szeretem, elhívnám fúvószenekart, ahol zenélek, hogy játsszák ők. :))
"csokor helyett meg babkonzervet kellene elhajítanotok."
Rendes csokrot sem akarok eldobni, szóval ezt kihagynám.
9/48 anonim válasza:
figyelj, sok csajszi van, aki nagyon szeretne a párja kedvére tenni míg friss a kapcsolat vagy friss házasok. Ilyenkor mindig az van hogy a nő előveszi a pasi kedvenc témáját vagy hagyja hogy a pasi tegye és arról szól az esküvő. Egyik ismerősünknél a pasi focib.zi volt, ezérta nő úgy intézte hogy a csapat mezének színe domináljon az esküvőn. Az én férjem is ugyanannak a csapatnak a szurkolója, de nagyon. így mindenki arra számítotott hogy majd nálunk is mindenhol ott vírít majd az a szín, de nem érdekelt, mert én utáltam azt a színt. Normális esküvőnk lett, semmi sem utalt a focira. Olyan legyen az esküvőd, amilyenre te szívesen emlékszel, ne hagyd hogy egy idióta ötlet elrontsa vagy a férjed túldominálja csak mert neki az tetszik. Szervezzen magának bud spencer legénybúcsút vagy fiúbulit később. Az esküvőd meg legyen olyan, amilyenre te vágysz. Mégis csak ez a nő nagy napja, ezért játszunk esküvőset kislányként, ezért van esküvős barbie a kislányoknak stb. Egy férfi tudja hogy egy nő erre készül szinte egész életében, ezért inkább meghagyja neki, hogy ő élje ki magát benne.
10/48 anonim válasza:
"Normális esküvő"
Na igen, már amennyire normálisnak számítanak a #6 alatt írt dolgok (vőfély bohóckodása, gagyi zene stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!