Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívtak minket egy kb 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívtak minket egy kb 50 fős lakodalomba. Minek ilyen kicsi lakodalmat szervezni? Amikor mindenki tudja, hogy ne térül meg.

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te mennyibe is kerűlne dupla annyi embert etetni -itatni? Több millió is lehet.

Ha erre van pénzük, igényük akkor ez van, ha nem tetszik nem kell elmenni. A te kedvedért nemvesznek fel hitelt, hogy azt nyögjék évekig. Ez egy örömteli esemény amire annyit áldoznak amennyit akarnak.

2010. aug. 2. 20:38
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hónap múlva lesz a lagzim. Kérdező: ha rosszul állnak anyagilag, akkor nem gondolod, hogy nem a "nagylelkű rokonokra" akarják bízni, hogy vajon ki tudják-e fizetni a kaját+italt, a zenekart (igen, olyan méretű lagzinál már az is kell), a menyecskeruhát (igen, ekkor mrá ez is kell, hisz ez is a "show" része), a tortát 100 főre!, és még sorolhatnám. És ha nem, jön be mégsem az összeg? Akkor vonuljanak adósok börtönébe! :O :O
2010. aug. 2. 20:49
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező ha így viszonyulsz az egészhez akkor ne is menj el!!örülj hogy téged is meghívtak és ha neked annyi pénzed van akkor segíts be nekik és fizess még ki 50 főre kaját,piát meg hasonlót ha annyira csípi a csőröd!!!
2010. aug. 2. 20:55
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Bő egy hete voltam esküvőn. Nem voltak sokan, kb 50 fő volt. kerekítek, kb 840.000Ft jött össze. Amúgy gondolom nem akarnak nagy felhajtást, annyira, vagy nincs annyi pénzük, hogy 150fős lakodalmat csináljanak.
2010. aug. 2. 21:35
 25/34 A kérdező kommentje:

Elmenni el fogok, mert nagyon közeli ismerőseim. És igenis vaskos borítékot adok majd nekik. És a menyecske táncba is fizetek. Kb 100ezret szánok összesen nekik. Szerintem ez elég jó kis ajándék.

És nem kell lehurrogni, csak kérdeztem valamit, Amit én nem értek és gondoltam, hogy hátha megmagyarázzátok.

2010. aug. 2. 21:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég voltam egy 50 fős lagziban, és jó volt! Ők is mondták, hogy azt szeretnék, ha a közeli rokonok, jó barátok lennének ott, és velük örüljenek, nem pedig a sok ember, aki berúgni megy, és az ingyen kajáért... Mint utólag megtudtuk visszajött az ára, sőt 200,000 plusz is lett. Ha valaki, szeret valakit, nem a pénzért házasodnak össze, de attól őket is megilleti egy kis mulatozás. Ezek után, ahogy beszélsz róluk a hátuk mögött, simán megilleti őket a 100,000-d....
2010. aug. 2. 22:07
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
nem olyan rég egy 3o fos lagziban voltam. Szűk családi körben a párom részéről. a pár boldog volt, nincsenek olyan körülményeik, hogy pengessenek milliókat vagy százezreket. de biztos vagyok abban, hogy örökre együtt maradnak! és azt hiszem ez fontosabb akárminél...és igen, a pénznél is...
2010. aug. 2. 22:29
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

van párod? és jól keres? remélem, különben nem fog kifizetődni a kapcsolatotok.

Mi az hogy MINEK? talán szerelmesek egymásba és nem akarnak a másodunokatestvér mostohalányával egy felszíneset csevegni.

Gondolom nem olyan szánalmas emberek mint te, a szeretteikkel (+veled, remélem nem kedvelnek vagy még nem ismernek) akarják ünnepelni ezt a szép napot.

2010. aug. 2. 22:54
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok: és amúgy mért ne térülne meg? nem létszámfüggő. Ezek után adhatsz nekik többet is nyugodtan.

de neked mért lenne jobb napod ha nekik több pénzük lenne?

2010. aug. 2. 22:55
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a gondolattól is rosszul vagyok, hogy csak a páromnál a kötelezően meghívandó szűk család 30fő, nálam szintén, így kapásból hatvan ember, és barátokat még nem is számoltunk, akikkel szívesen lagziznánk... És ez már csak a lagzira meghívott vendégek száma. A ceremóniákra adj még vagy negyven embert, 100+barátok(30-50) és ez csak az át sem gondolt "kiegészített" vendéglista... Hálát adnék az égnek, ha csak 50fő lenne cakk pakk ceremóniástul lagzistúl mindenestül.

Az meg, hogy megtérül? És ha nem? Én nem azért megyek férjhez, a párom nem azért vesz el, hogy majd a nászajándékból esetleg többet szedjünk be...( mi sorsjegyet kértünk, így persze bőven bejöhet, hogy nagyon pluszba leszünk, mert min 150sorsjegyből egy visszahozza az árát legalább, de aki nem hoz az is ugyan olyan kedves vendég lesz, mint az aki teletömi a zsebünket, bár nem értem, ezt is minek kell)

2010. aug. 3. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!