Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak sokan tanúk lenni egy esküvőn?
Ha jól tudom alá is kell írni valamit.
Én alapból nem szeretem ha olyan helyen vagyok ahol többen is láthatnak, tehát majdnem középpontban lenni. Ezért is nem szívesen fogadnám el de persze örülnék neki. Meg nem mondanék semmit csak elfogadnám mert megtisztelő.
Megértem miért mondanak nemet de akkor se kéne szerintem.
1X hívott egy barátom.
Őszintén elmondtam neki: Ha rákos lenne, én segítenék neki "elmenni".
De azt, hogy én közreműködjek az élete tönkretételében, azaz a házasságban, na azt ne kérje!
(3 év múlva váltak.)
Lehet, hogy csak egyszerűen nem akarnak "szerepelni".
Engem egyszer kért fel tanúnak az egyik barátnőm. Örömmel elvállaltam, mert bár én sem szeretek reflektorfényben lenni, de ez nem rólam szól, hanem róluk. Inkább megtisztelőnek éreztem.
Én csak simán nem szeretek szerepelni, a saját esküvőmön is kivoltam, hogy mindenki engen néz állandóan 😂
De persze ha a legjobb barátnőm, aki a tanúm volt, férjhez megy, neki be fogom vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!