Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kék meg a rózsaszin megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kék meg a rózsaszin megy egymáshoz. Esküvöre jó lenne?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kombinacio is lehet izleses, de megfeleloen kell kivalasztani az arnyalatokat! Nagyon jartas vagyok dekoraciokban, ugyhogy ingyen segithetek neked, de sajnos csak interneten keresztul. De ez egyaltalan nem gond mert mar soknak szerveztem meg a dekoraciojukat szulinapra, eskuvore, bulikra. Ha szeretned , hogy segitsek akkor ird meg legyszi , hogy van-e MSN-ed vagy Yahoo messengered, es felveszlek, ott majd beszelhetunk!
2010. aug. 9. 10:42
 12/13 anonim válasza:
Hát én nem sokat értek az esküvőkhöz de szeretem komponálni a színeket.A rózsaszín inkább babarózsaszín legyen és a kék is világosabb
2010. aug. 9. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Na és egy ünnepélyes, férfias királykék, púderrózsaszínnel? Vagy egy indigókék (ez olyan sötét, liláskék) egy halvány, lilásrózsaszínnel? Szerintem halványkék, halványrózsaszín már túl kisbabás, kell bele valami karakteresebb, markánsabb is! Ráadásul ezekhez még mindenképp jön a fehér is, ahhoz meg kell valami kontraszt, hogy kiemelje, nem?
2010. aug. 10. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!