Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a menyasszonyt, hogy utasítsam vissza az esküvői meghívást?
A párom családjában lesz az esküvő, amire engem is meghívtak. A kettőnk közti konfliktus nem nyílt, de mindenki tisztában van vele, hogy mennyire utálom - azt is tudják, hogy megvan rá az okom. Évek óta nem találkoztunk, de nagy balhé lenne belőle ha nem mennék el.
Úgy volt, hogy idén nyáron tartják, és "véletlenül" pont akkor más programom adódott, de a COVID miatt áttolták jövőre, így nem tudom bejátszani a valami nem várt dolog közbejött kártyát.
Civilizált megoldást keresek, hogy ne én jöjjek ki rosszul belőle.
Szerintem így is, úgy is tudni fogják, hogy emiatt nem mész el. Főleg úgy, hogy ez lenne a második "kifogásod".
Nincsenek esetleg külföldi rokonaid (vagy barátaid, akiket bekamuzol rokonoknak), akik meghívtak magukhoz, és pont csak akkor tudsz menni? Vagy akik pont akkor jönnek, és nyilván akkor velük kell foglalkoznod? Vagy bármilyen külföldi út, amit nem lehet eltolni?
Megvesztél?
MENJ!
Annyit egyél, igyál, csomagolj, bulizz, hogy ráfizetés legyen nekik. >:)
Mondjuk én nem vagyok ilyen fajta. Vannak ilyen szituációk, ahová a párom miatt hívnak meg, mert ezt így illik, hogy a párokat együtt. Ha nem is kedvelem az illetőt, tisztában vagyok ezzel, hogy ez udvariasság, igazából a páromat kísérem, nem kell jópofizni, csak kulturáltan gratulálok és ennyi.
Esetleg lagziban nem maradnék, megmondanám, hogy nem érzem jól magam vagy ilyesmi.
Pláne, ha viszonylag nagyobb esküvő: a menyasszony sem veled lesz elfoglalva és neked sem kell huzamosabb időt vele tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!