Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kozmetikus csinálja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kozmetikus csinálja az esküvői sminket vagy profi sminkest kell keresni?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért érhetik az embert meglepetések.:))) Én pl. találomra mentem el a próbafrizurára, mert a párom lakhelyén volt az esküvőnk, nem sok lehetőségem volt nekem keresgélni, mentem az első helyre, amit anyósom ajánlott. Mint kiderült, az alapján ajánlotta, hogy meglátta kiírva, hogy fodrász.

Nos, az hagyján, hogy képtelen volt arra, hogy még legalább hasonló kontyom legyen, mint amiről képet vittem, hanem hajsütővassal bodorította be a hajamat és a hajam olyan sokkot kapott, hogy pár óra múlva összeesett. Alapból vékonyszálú hajam van, ezután olyan borzalmas lett a hajam, hogy 3 héttel az esküvőm előtt 10 cm-t le kellett vágatni. Amúgy életemben akkor vettem legnagyobb hasznát a gyakorikérdéseknek, mert itt adtak tanácsot arra, hogy milyen pakolást tegyek rá, ami visszahidratálta a hajszálaimat és esküvőre egész emberi kinézetem lett. Találtam egy másik fodrászt, aki sokkal jobb volt, bár a fotón szereplő konty elkészítésére ő se volt képes, de amit a próbafrizurán csinált nekem, az tetszett. Csakhogy élesben mindezt befújta lakkal és a tarkómra engedett böngyörített hajam úgy állt el a nyakamtól, mint a beton. Úgyhogy esküvő előtt 2 órával nekiestem vizes fésűvel és kifésültem amennyire tudtam és befontam jobb híján. Egy távoli rokonom mentett meg, aki meg se volt hívva, csak fuvarozta az egyik meghívott rokont. Ő felkíváncsiskodott hozzám az emeletre és ő tűzte fel a hajamat abba a kontyba, amiről álmodtam, és a fátylamat is ő tűzte fel.

2020. jún. 12. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A haj az más. Igen, ott sérülhet mondjuk a szerkezete erős hohatastol. De most sminkrol volt szó.
2020. jún. 12. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon háklis vagyok a sminkemre, másrészt nagyon sokat tanultam róla innen-onnan, egy szép ünnepi sminket kisujjamból ki tudok rázni. Ha odajutok, hogy esküdni fogok, szívesebben csinálnám magamnak. Ha valamiért még sem összegyeztethető a dolog, akkor egy profit hívnék segítségül, az a biztos. A haj szerintem közel sem olyan fontos, frissen megmosva, esetleg laza hullámokkal tökéletesen elég lesz, de a smink kulcsfontosságú, főleg hogy egész este fotózva leszel.
2020. jún. 13. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem minden kozmetikus tud sminkelni / nyújt olyan szolgáltatást, de van, aki igen. Ott meg azért érdemes utánanézni, milyen sminkeket készít, milyen termékekkel dolgozik, készít-e próbasminket. Nekem pl. van olyan távoli ismerős kozmetikus ismerősöm, akihez nem mennék még egy 2-3 órás rendezvényre sem sminkeltetni, mert egyszerűen nem ért hozzá... valszeg elvégzett vmi 2órás gyorstalpalót, nincs tisztában a technikákkal, ismer kb. 1-2 hótt egyszerű, nem is jól mutató szemfestési technikát, amit mindenkin alkalmaz arra való tekintet nélkül, hogy kinek mennyire fedett a szemhéja, mennyire mélyen ülnek a szemei, milyen sminket szeretne stb... emellett több éves gagyi avonos termékekkel dolgozik, sminkfixálóról hírből sem hallott, a sminkecseteket nem mossa rendesen...
2023. jan. 26. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!