Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy reagálta volna le a következő helyzetet? Tegnapelőtt már azt mondta a Drágám, hogy mégsem vesz el feleségül, elvagyunk papír nélkül is.
Az alaphelyzet: 2 éve élünk együtt.Tavaly megjegyezte,hogy én innentől az ő kis menyasszonya vagyok.
A napokban össze vesztem két rokonommal,és tegnapelőtt megjegyeztem a Páromnak,hogy legalább nem kell meghívni őket az esküvőre.Erre ő: milyen esküvőre? Én nem veszlek el!
Én ha már itt tartunk,tudom,hogy a volt barátnőjével össze akart házasodni és gyereket is szerettek volna.Aztán szakítottak.
Hát csak rákérdeztem: a volt párodat el akartad venni.
De miért?- mert ő megérdemelte.... :-(((
Nagyon rosszul esett nekem.Mit szóltál volna a helyemben?
utolsónál a labda! Valóban nem vagyok túlsúlyos,de a kérdésem nem erre vonatkozott.Megvan hozzá a magasságom:180 cm vagyok.
Mindegy,azért köszi a válaszokat:
és ha hiszitek,ha nem,ma délután volt annyi esze,hogy bocsánatot kérjen tőlem! :-))
Bár ezt én se gondoltam volna róla... :-))
15:21-es mi közöd hozzá h túlsúlyos-e, és mi köze van a történethez? vagy ha túlsúlxos lehet vele gonoszkodni?? paraszt!
kedves kérdező, leckéztesd meg, és ha nem kér bocsánatot és ad magyarázatot a parasztságára építsd le.
Köszi a válaszokat! Narancsbőröm az van,de túlsúlyos az nem vagyok. :-))
És az embereket szerintem nem kilóra mérik továbbra sem.Attól még lehet valaki jó nő,hogy mondjuk 80 kiló,meg jó "pasi" is,annak ellenére hogy 60 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!