Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyivel másabb egy ottalvós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel másabb egy ottalvós esküvő?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam ottalvóson, nem tudom, a lagzinak a menete, a programok, meg kb. az egész nap mennyivel és miben lesz másabb?
2020. jún. 2. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Számomra borzalmasan hangzik. Kérdezd meg azokat, akikkel mész, esetleg a párt.
2020. jún. 2. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb. Hajnalban, mikor lecseng a nagy dáridó, akkor csak felmész a szállásodra és alszol. Jobb helyeken másnap úszol egyet a medencében, reggelit/tízórait adnak,és indulhatsz haza.
2020. jún. 2. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Annyi, hogy kell vinned bőröndbe váltó ruhákat, és be kell zárnod az ajtót, mert valaki részegen meg #metoo -zik.

Ja!!!

És a sok ordibáló alkesz miatt, profi füldugót!!!

2020. jún. 2. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a programok menetét a szervezőtől vagy a vőfélytől kérdezd meg, mert mi sem tudhatjuk.

Én voltam már amúgy ottalvós esküvőn, az első nap lecsengett a nagy buli, a második nap alacsonyabb lángon ugyan, de egész nap ment a party.

Egyébként ha messze laksz a lagzi helyétől, érdemesebb ott aludni, mint vagy nem inni és hazavezetni, vagy inni és beülni más mellé, ahol kaphatsz az est tartalmából vagy egyszerűen csak alkalmazkodni kell az induláshoz, illetve taxizni jó pénzért, a lényeg, hogy a hazaút is sok időt vehet el.

2020. jún. 2. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott látom ezt értelmét, ahol messze van a lagzi a lakóhelyemtől.

Gondolom, ha vége a lagzinak, akkor felmész a szobádba aludni. Ha szerencséd van, akkor nem a szomszéd szoba lakójának rókázására kelsz.

Másnap jó esetben kapsz reggelit, aztán mész haza.

2020. jún. 3. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jó is és rossz is. Annyi a különbség, hogy nem kell éjszaka hazamenni, ezért az is ihat, aki kocsival jött, és nem fognak korán hazamenni a vendégek arra hivatkozva, hogy fáradtak és hosszú az út. Ha olyan a társaság, akkor ez komoly előny lehet, viszont drágább is.
2020. jún. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!