Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves kor felett ciki ha nincs párom egy esküvőn?
Szerintem se ciki.
Nekem férjem van, de egyedül megyek a barátnőm esküvőjére,mert a férjem 1x találkozott vele (a mi esküvőnkön) + ott lesz egy csomó volt osztálytársnőm akivel egy asztalhoz ültetnek és inkább velük társalgok. Hogy mit fog szólni a "falu" meg az idősebb korosztály, pont nem érdekel.
A mi esküvőnkre is volt olyan, aki hozta az 1-2 hetes kapcsolatát, de bár ne tette volna.
Az egyik pasit ki nem állhatom, lagzi után szakítottak is, de azért egy életen áát ott díszeleg az esküvői fotóinkon, a másikat nem ismertem, de üzent a barátnőjével (férjem távoli unokatesója, 1x találkoztak) , hogy szerinte hogyan kellene az ültetési rendet megcsinálnunk,mert nem tetszett az úriembernek, hogy hátul ülnek.
Szóval, nyugodtan menj csak egyedül, biztos lesz ott ismerős vagy egy jóképű szingli unokatesó.
Szerintem rosszabb, ha valakit összekaparsz, hogy ne legyél egyedül, aztán mindenki lesi, hogy ki ez az ismeretlen faszi melletted, te meg szabadkozhatsz, hogy nem vagytok együtt.
Ha amúgy lesz társaságod, akkor szerintem egyáltalán nem ciki. Velem volt olyan, hogy amúgy volt barátom, de az esküvő előtt pár nappal lemondta, így egyedül mentem. Viszont volt pár barátnőm, ismerősöm ott, szóval nem éreztem rosszul magam. Senki nem ezt nézte, a párral vannak a vendégek elfoglalva általában.
Ha teljesen egyedül mész és nem ismersz senkit, akkor valóban rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!