Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mikor foglalta le a menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor foglalta le a menyasszonyi ruháját az esküvőre?

Figyelt kérdés
Jövő júniusban lesz a lagzi, és én már a héten megyek egy szalonba ruhapróbára, ahol már most eléggé hajszolnak, hogy gyorsan ki kell választani a ruhát ha válogatni is akarok! Nekem viszont még kicsit korainak tűnik, bár nincs ellenemre a próbálgatás, de én még szeretnék "válogatni"!
2008. nov. 24. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínű, hogy én leszek itt a kivétel, de én 1 hónappal az esküvőnk előtt bementem az első ruhaszalonba az öcsémmel. 2 ruha megtetszett ott, az egyiket felpróbáltam és a másikba már bele sem bújtam. Szóval én túlestem a ruha mizérián 20 perc alatt. Én ilyen tipus vagyok. :)
2008. nov. 24. 13:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz megoldás, főleg hogy megtaláltad elsőre azt, amiben jól is érezted magad!
2008. nov. 24. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Én legalább 30 szalonban voltam és minél többet láttam, annál nehezebb volt a döntés. Aztán a végén - 4 hónappal az esküvő előtt - feladtak rám egyet, amit fel sem akartam venni és az lett a befutó. :-)
2008. nov. 24. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy voltam, mint az első válazoló. Csak sétálgattunk anyukámmal és egyáltalán nem akartunk ruhát nézni. Ennek ellenére bementünk az első üzletbe, elmondtam mit akarok, az eladó hozott egy ruhát és pont jó volt. Többet én sem néztem meg.
2008. nov. 24. 14:36
 5/9 anonim válasza:
Szerintem is igyekezz vele,mert nekünk szeptemberben volt,január-februárban foglaltam le,és már sok ruha le volt foglalózva,neked nyáron lesz,olyankor több az esküvő is!
2008. nov. 24. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem május végén volt az esküvőm, én januárban kint voltam az esküvő kiállításon, ott volt szinte minden szalon egy helyen. Én ott választottam ki, és ráadásul lényegesen kedvezőbb áron kaptam így meg, mindenféle kiegészítőt pedig ajándékba kaptam mellé.
2008. nov. 25. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk télen volt az esküvőnk, így mivel nem volt szezon, bőven volt számomra ruha. Ennek ellenére én az első ruhaszalonban az első ruhát vettem meg (olcsóbb volt megvenni, mint kibérelni, mivel már egyszer használták előttem), esküvő előtt 4 héttel. Nekem az tetszett :) :)
2008. nov. 28. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 2 héttel előtte választottam ki. Bár ár másfél hónapja voltam egy kölcsönzőben, ahol mondták, hogy 1 hónap múlva megkapják a jövő évi modelleket. Nem kapták, ezért egy másik szalonban néztünk körül, de ez volt a max, ennél tovább nem húztam volna.nov 22-én volt a szertartás :)

A nyári esküvőknél azért kicsit másabb a helyzet, a foglalásokat hamarabb meg kell tenni, bár a ruha akkor is korai.

2008. nov. 29. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy szalonban voltam, tudtam milyen stílust szeretnék. Francia ruhám volt. Szeptemberben volt az esküvő, és februárban választottam ki a végleges változatot.
2008. dec. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!