Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanúval lezajló polgári esküvőre túlzás a klasszikus menyasszonyi ruha? Nem nevetnének ki benne?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 09:41
11/19 anonim válasza:
Miért lenne túlzás? Azt veszel fel, amit te szeretnél. A kutyát nem erdekli
12/19 anonim válasza:
Senkinek semmi köze ahhoz, mit hordasz az esküvődön. Ha teljes menyasszonyi ruhát szeretnél, tedd azt! :)
13/19 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor így lesz. Mindig találnak okoz beszólni. Én a lagzis 50 fős esküvőnkre alul öltöztem, legalábbis így hallottam vissza. De kit érdekel, én egyszerű ruhában éreztem jól magam. Nem is bántam meg.
14/19 anonim válasza:
Ha viszont nem lesz lagzitok, mindenképp vedd fel.. egyszer házasodsz (remélhetőleg).. később jó lesz visszanézni a fotókat és lehet,megbànnàd,ha nem vetted volna fel.
15/19 anonim válasza:
Nem túlzás, és nem nevet ki senki. (Amúgy kit érdekel, a ti esküvőtök, abban legyél, amiben szeretnél.) Nagyon tetszik, amit a 8-as ír, a menyasszonyi ruhában reggelizőről. Ez egy nagyon emlékezetes esküvő! Egyszer mi is láttunk egy ilyen párt,két tanúval, négyesben ültek be egy átlagos péntek délután a kedvenc cukrászdánkba. A fiatal feleség menyasszonyi ruhában volt, egyszerűbb, letisztultabb fazonú, de egyértelműen menyasszonyi. Szépek voltak és nagyon szimpatikusak. Egész meghatódtunk a férjemmel, pedig mi már régóta házasok vagyunk. Mindenki nagyon kedvesen mosolygott rájuk. Sok boldogságot!
16/19 anonim válasza:
Nem sok, ha abban érzed jól magad és ezt szeretnéd, akkor hajrá. Az a nap csak a Tietek :)
17/19 anonim válasza:
Nem ciki, en is voltam tanu ilyen eskuvon es szerintem sokkal szebb igy. :)
18/19 anonim válasza:
Nem, nekem sem volt túl sok vendégem, de én is rendes menyasszonyi ruhában voltam és ők is szépen kiöltöztek. Szerintem ez teljesen alap hogy életed egyik legfontosabb napján megadod a módját. :)
19/19 anonim válasza:
A ti esküvőtök, úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Senkinek semmi köze hozzá. Ha ez nevetséges, akkor mi van azokkal akik milliós kölcsönket vesznek fel, hogy álom esküvőjük legyen, amit aztán évekig tart visszafizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!