Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztathatom még a nevem?
Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz az esküvőnk, mikor az anyakonyvvezetőtől időpontot kértünk akkor nyilatkoztak, hogy mi lesz a nevem utána, de most gondolkoztam és azt szeretném megvaltoztatni. Vajon lehetséges ilyenkor még?2020. máj. 25. 12:11
1/8 anonim válasza:
Bármikor megteheted, még esküvő nélkül is.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát én nyilatkoztam, hogy maradnék a leánykori nevemen, de most már szeretném, ha X-Y Z lennék :D
2020. máj. 25. 12:13
4/8 anonim válasza:
Persze, és akármikor utána is 3000 Ft.
5/8 anonim válasza:
Nem! Kovács Dezső maradsz. Örökre!!!!!
6/8 anonim válasza:
Esküvő előtt néhány héttelig meg lehet még változtatni. Én még vaciláltam, mikor nyilatkozni kellett, ezért meg is kérdeztem. A tanúk adatait azt hiszem, 2 héttel az esküvő előttig kellett elküldeni, azt mondta az anyakönyvvezető, addig minden nyugodtan módosítható, utána már ne nagyon. Feltételezem, az esküvő napjáig még dönthetsz máshogy, csak az nekik már plusz meló. De hónapokkal előtte simán változtathatsz még. Nálunk valszeg azért csak 5 héttel az esküvő előtt adnak időpontot, hogy addigra már tuti mindenki kitalálja, mit akar :)
7/8 anonim válasza:
Esküvő előtti napig megváltoztathatod.
Felvesz az anyakönyvvezető egy kiegészítő jegyzőkönyvet, erre lehetőséget ad az elektronikus anyakönyv.
8/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi
2020. máj. 25. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!