Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vegyek fel a polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel a polgári esküvömre? Jövöhéten lesz és 8 hónapos terhes vagyok.

Figyelt kérdés
a kosztümök nagyon nem állnak jól mert fiatal vagyok és túlzottan babaarcom van. Kérlek adjatok valami tanácsot mert nincs ötletem mi olyat vegyek fel, ami még jól is állna. Alacsony vagyok (168 cm), vékony de a pocakom nagy. Minden ötletet várok:)
2010. júl. 29. 21:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
jajj de aranyosak vagytok, köszönöm! Mindegyiket megnéztem és nem tudok választani :D szerintem akkor bevonom páromat, hogy ezek közül melyik legyen. Mindenki kap egy pluszt amiért ennyire segítökészek voltatok!!:):)
2010. júl. 29. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,először is sok boldogságot:) volt pár hasonló kérdés,ott néztem ezt a ruhát,még vékonyaknak is jól állna: [link]

ez is mell alatti húzott,így van helye a pocakodnak és még csinos is leszel :)

2010. júl. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!