Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép?
Igazából csak kíváncsi vagyok ki, mit gondol.
szerintetek szép, hogy a büdös nyálkás tó, és a nádas közepén csinálják az esküvői fotózás ?
Senki se szól az ifjú párnak,hogy vannak szebb esküvői helyszínek is mint egy mocsár nádasban?
Szerintetek milyen helyszínek szépek egy fotózásra?
A menyasszonynak mindenképpen egy régi fakapuhoz kell simulnia oldalra nézés közben!
Amúgy láttam olyan esküvői fotózást, ahol a fotós tollasoztatta az ifjú párt. A büdös tó azért jobb.
"A lakhelyemen van egy csónakázo tó és 89% ott tartják a fotózást pedig a környéken vannak szebb helyek"
Ez csak a te egyéni véleményed, de nem te vagy a világ közepe, meg nem te vagy az etalon. Ki vagy te tulajdonképpen?
Majd a te fotózásodat ott tartod, ahol akarod. A máséhoz semmi közöd. Ha nekik az tetszik, akkor fogadd el. Nem vagyunk egyformák.
És csak úgy nem mellékesen: kinek mi a szép? Egyén függvénye.
Nekem csodaszép egy tópart naplementével, lehet, hogy az neked meg unalmas. Erről csak ennyit.
Én úgy gondolom, hogy egy jó fotós a legtöbb helyből ki tud hozni gyönyörű fotókat, akkor is, ha elsőre nem gondoljuk róla, hogy szép. Én egy nádast, csónakázó tót pl. szépnek tartok... a képeken nem látszik, hogy ott a susnya meg nyálka van, és a szag-o-víziót sem találták még fel, hogy a képekről kiáradjon a szag. Én mondjuk nem ott fotóznék, de nem azért, mert szerintem nem lesz szép utána a kép, hanem mert én nem vagyok egy fürdős-csónakázós típus, és engem jobban képviselne egy olyan kép, ami mondjuk egy szép virágoskertben vagy egy színház előtt vagy a városban készült, vagy azon a helyen, ahol megismerkedtem a vőlegényjelölttel.
Szerintem inkább az fontos, hogy olyan helyen történjen a fotózás, ami a pár szerint szép, vagy ami nekik fontos. Láttam már hangárban, sikátorban, egyszerű lakásban készült gyönyörű esküvői képeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!