Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nálatok feltétel az előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok feltétel az előbb együtt éles az eskuvohoz?

Figyelt kérdés
Vagy osszehazasodnatok úgy is, hogy nem éltetek meg együtt a párotokkal?
2020. ápr. 22. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Legalább 1 év együttélés. Nagy közhely, de lakva ismerni meg a másikat.
2020. ápr. 23. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Énnnem támogatom ezt az együttélésesdit. Nyilván előtte már lenne azért együttalvás, stb., szerintem a lényeg akkor is átjön.

Arról nem is beszélve, hogy utána szerintem egy pasinak esze ágában nem lenne elvenni, ha már minden kényelmi faktor adott.

2020. ápr. 23. 08:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Arról nem is beszélve, hogy utána szerintem egy pasinak esze ágában nem lenne elvenni, ha már minden kényelmi faktor adott."

Bizonyára stabil kapcsolat lesz, ha a férfi csak azért vesz el, hogy "minden kényelmi faktor adott" legyen.

Aztán ha menet közben rájön a pasi, hogy az együttélés számára szívás (mert mondjuk nem vagyok jó partner hozzá), vagy te jössz rá, hogy a pasas tényleg "kényelmi faktor"-nak tekint (főzöl, mosol, takarítasz, és mellette szex, amikor csak eszébe jut), akkor majd lehet menni válni...

Biztos nem azért akarok elvenni valakit, mert nem lakunk együtt.

2020. ápr. 23. 08:16
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem feltétel, sőt...
2020. ápr. 23. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy "feltétel", de én nem mentem volna hozzá a férjemhez, ha legalább fél évig nem élünk együtt. Más az, amikor úgy vagytok együtt, hogy "nincs más választás", függetlenül attól, milyen passzban vagytok, és mikor simán megvan az az opció, hogy eltold az aznapi randit, mert benyeltél egy hányós-fosós vírust vagy csak simán rossz napod volt és nincs kedved másokhoz. Plusz nekem nem egy ismerősöm jött rá együttélés után, hogy nem olyan a párjuk a mindennapokban, mint amilyennek a randizások alatt gondolták. Az, hogy együtt töltitek a hétvégét és hétköznap esetleg 1-2x még együtt alszatok, az szerintem nem mutatja meg igazán azokat az apróságokat, amik a mindennapi együttélésnél viszont problémát tudnak okozni. Nyilván sokaknak van, akiknek bejön a házasság utáni összeköltözés, de sokaknak meg nem, én mindkét táborból ismerek bőven embereket. Én őszintén szólva inkább szórtam ki a pénzt albérletre, minthogy fél év után elváljak, hitellel a nyakamon.

Szerintem egy kapcsolat onnantól lesz tényleg komolyan vehető, hogy összeköltöznek a párok, a házasság ennek csak egy jogi keretet ad, szerintem aki bármi változást vár a házasságtól, az mindenképp koppanni fog, együttéléssel együtt vagy anélkül.

2020. ápr. 23. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval. A közös élet nem csak a jó dolgokról szól, mint általában a randik. Akkor is tudni kell egymással "mit kezdeni", amikor a másiknak rossz napja volt, nincs kedve társasághoz, beteg, stb. Ezen felül ott van rengeteg értékrendbeli és összecsiszolódási kérdés, ami csak együttéléskor derül ki. Ki mit hova tesz, hogy képzeli a házimunkát, miért így csinál, miért nem főz, miért úgy főz, miért vette meg, miért nem beszéltük meg, stb.

Én is azt mondanám, hogy legalább 1 év együttélés a racionális döntés, így számomra ez feltétel volt.

2020. ápr. 25. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem akkor ismered meg a másikat igazán, ha együtt laktok, együtt vezetitek a háztartást, tényleg megélitek a legjobb és legrosszabb pillanatokat ugyanúhy, ahogy a szürke hétköznapokat.
2020. ápr. 25. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp.

Először éljetek együtt aztán esküvő.

2020. ápr. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!