Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti fogfehérítés. Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Augusztusban lesz az esküvőm és szeretnék előtte fogfehérítést. Volt már olyan, aki csináltatott? Mik a tapasztalatok, élmények?2010. júl. 27. 11:36
11/32 anonim válasza:
Hát megcsináltathatod,ha szeretnéd. Anyukám barárnője is kifehérítette a fogát esküvő előtt :)
Amúgy ez olyan 60000 ft körül van,anyám fogorvosnál dolgozik, ő sokmindent tud erről,szóval ha hazajött a munkából kérdezősködök tőle :)
12/32 anonim válasza:
szerintem jó ötlet, de pl drogériákban lehet kapni 5-6 ezerért fehérítőt, ami egy gumifogsorba kell tenni (készltben), nekem szép fehérek lesznek tőle, bár én mindig csak egyet-egyet használok belőle, szerintem ha egy hétig minden nap használod kifogástalan lesz és még nem is költöttél rá súlyos összegeket, volt mikor a fogorvostól vettem ugyanilyen készletet, az egy 20-as volt és azon kívül h külön sín volt mindegyikhez semmivel nem volt jobb. Egyébként egy fogkőlevétel is sokat dob rajta és plusz fehérítés után meg nagyon szép tud lenni. Persze esküvőig felejtsd el a színezős italokat....kávé, tea, vörösbor.....
13/32 anonim válasza:
hát azért néhány pattanás más, mint minden képen kifehéríteni a fogakat.....nem tudom melyik fotós vállal ennyi utómunkát
14/32 anonim válasza:
nekem is sárgák a fogaim és én tuti meg fogom csináltatni nemsokára. nem esküvő vagy akármilyen alkalom miatt, csak mert utálom hogy ilyen. a fogfehérítés manapság már nem egy nagy dolog.
15/32 anonim válasza:
Megveszed a White & Go fogfehérítőt /4.650.-ft./ és néhány napi használat után gyönyörűek lesznek a fogaid. Sok fogorvos is ezt használja, persze a pácienstől nem 4.650.ft-ot kérnek a "kezelésért".
16/32 anonim válasza:
2006-ban házasodott a keresztanyám, és neki a fotósa szerkesztett képeket (pl.:fekete-fehér kép, és a levelek maradtak színesek), de marha pontatlan volt. Feltettem a képeket a gépemre, de egyszerűen... Csúnya volt. Mármint nem volt pontos, stb. Én javítottam bele jó pár képbe, mert szúrta a szemem, pedig nem vagyok profi. De nem kell nagy tehetség igényes, szép képeket szerkeszteni. Szerintem.
17/32 anonim válasza:
white and go-ra gondoltam én is, hidd el rendesen fehérít ez is, én most du megyek venni (újra), szülinapom lesz szombaton és villogni akarok...:)
18/32 anonim válasza:
azért az se elhanyagolható, h az ember hogy érzi magát az esküvőjén, ill. h milyen fogakkal mosolyog a násznépre......ezt nem lehet fotoshoppolni....:)
szerintem csináltasd meg, ha pénztárcád engedi
19/32 anonim válasza:
Nekem szörnyen sárgák a fogaim, iszonyat szörnyűek... Nekem már 2 fogorvos mondta, h. ne fehérítessem a fogam, mert drága és az én elszíneződésemre (szén vgy mi) nem lenne jó... Nekem a Dentomin fogport ajánlották, plusz hülyének nézhettek, de van színészeknek való fehér fogfesték (tartós), amivel a zombik fogát festik, lehet, hogy kipróbálom... :)
20/32 anonim válasza:
13:26 Ez a white and go ez az applikátor/ecset jól látom?? És tényleg használ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!