Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti fogfehérítés. Mit gondoltok róla?
miért pont az esküvőre, miért nem azért, mert nem tetszik?
szerintem nem érdemes semmi drasztikusan csináltatni az esküvő kedvéért
Mert az esküvői ruha és a sok fehér miatt sokkal sárgábbnak tűnnek a fogak... (nem számolva az erős sminkkel)
Nem szeretnék sárga fogakkal mosolyogni a képekről :)
Szerintem mindenképp csináltasd meg. Pont azért mert fehérben leszel. Ha alapból nem is nagyon sárgák a fogaid...a sok fehér között...sokkal durvább lesz! Ennyit mindenképpen megér, hogy tökéletesen mutass a fényképeken. megéri rá áldozni...csak egyszer mész férjhez...(jobb esetben) :D
Sok boldogságot!!
Köszönöm!
Neked volt esetleg?
Olvastam egy oldalon, hogy a fogorvos felügyeletével végzett fogfehérítések nem károsak. Idézem:
"Hogyan hat a fogfehérítő anyag?
A fogfehérítő anyag bejut a zománcrétegek közé, és feloldja azokat a pigmentanyagokat, amelyek az elszíneződést okozzák.
Tartalmaz olyan összetevőket is, amelyek a feloldott pigmentanyagok helyén a zománc struktúra visszaalakulását elősegítik, továbbá fluort, mely segítségével a zománc erősebb, ellenállóbb lesz a behatásokkal szemben."
szerintem egyszerűbb profi fotóst felkérni,aki eltünteti utolag a sárgaságot a fogadról
(nekem a pattanásaimat tüntette el,sminkes nem tudott vele mit kezdeni,a fotós igen:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!