Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el az esküvő utáni vágyat?
Értelek. Persze, jó lenne a kedvenc sportkocsim, de azért nem azzal kelek, fekszek. Elégedett vagyok azzal, amim van, és elfogadom, hogy sosem lesz 30 milliós verdám. Ennyire egyszerű. Nem nyomaszt a tény nem feszélyez.
Szerintem ugyanezt tudod a házasságra is vetíteni. Jó lenne, de ha nincs, akkor van más forrása a boldogságnak.
Miért gondolod amúgy, hogy sosem fogsz férjhez menni? 30 évesen még a legjobb korban vagy, hogy megtaláld azt, aki szintén megállapodni akar, és az emberek eddigre kinövik a kalandozási vágyat
30evesen valtam. Nem terveztem tobbet ferjhez menni, hatalmas kudarckent eltem meg h elvalt no lettem. 32evesen ismertem meg a parom, 37evesen csodaszep eskuvonk volt:)
Barmikor az eletben megtalalhatod a parodat, ez nem korfuggo. Csak pozitivan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!