Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el az esküvő utáni vágyat?
Figyelt kérdés
30-as nő vagyok. Úgy gondolom, hogy az életbe nem fogok férjhez menni. Hogy tudnám lebeszélni/elengedni a vágyat, hogy férjhez menjek? Tudom hogy hülyén hangzik, de hátha valaki okosabb ebben a témában.2020. ápr. 9. 17:24
1/16 anonim válasza:
Miért ne mennél férjhez? Hülyeség.
2/16 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség lemondani róla
3/16 anonim válasza:
A házasság nem kor kérdése, különben is, 30-asként pedig még simán férjhez mehetsz. Vagy kapcsolatod sincs jelenleg? Így a kérdés alapján elég kevés az infó. Egyáltalán mi után vágysz? Az után, hogy feleség legyél, hivatalosan összetartozz a szerelmeddel, vagy csak a nagy esküvő érdekel, az hogy az egész nap rólad szóljon és mindenki neked gratuláljon? Mert sok férfi nem magától a házasságtól ódzkodik, hanem a puccparádétól.
4/16 A kérdező kommentje:
Isten ments a puccparádétól! :D elvált szülők 'gyerekeként' talán a kötelék miatt. Igazából nem tudom megfogalmazni miért.
2020. ápr. 9. 17:34
5/16 anonim válasza:
Sok ember szülei váltak el, nem hiszem, hogy ez bármilyen befolyással lenne a te kapcsolatodra, házasságodra.
6/16 A kérdező kommentje:
Oké... Akkor egy kicsit bővebben. Nem várt gyerek voltam. Szeretetet igazából sose kaptam. Szerintem nekem az egész esküvő arról szól, hogy valaki úgy fogad el ahogy vagyok. Kitart mellettem. Igen... Ehhez nem kell papír. Racionálisan tudom is. Csak a vágy afelé, hogy mindenki előtt felvállaljon. De ehhez már öregnek érzem magam.
2020. ápr. 9. 17:38
7/16 anonim válasza:
Beszélgess elvált barátnőkkel...
8/16 A kérdező kommentje:
A barátaim között nincs elvált. Viszont jó ötlet! A szüleim azok. Más kérdés, hogy orrba-szájba csalták egymást...
2020. ápr. 9. 17:45
9/16 anonim válasza:
35 évesen mentem férjhez. Előtte volt egy 7 éves kapcsolatom, amiből végül nem lett házasság. 33 évesen ismertem meg a férjem, 2 év múlva házasodtunk. Neki is volt előttem egy 10 éves kapcsolata, őt nem akarta elvenni. Úgyhogy ne írd le magad. Egyébként egyikünknek sem a papír volt a fontos, hanem az elköteleződés érzése. Talán mert előtte mindkettőnknek hosszú, levegőben lógó, semerre sem tartó kapcsolata volt.
10/16 anonim válasza:
Egy harmincas nőben számomra egy dolog tud elrettentő lenni, ha nagyon ráparázik erre a kifut az időből témára. Engedd el, ismerkedj, találj egy normális párt, és simán férjhez fogsz menni amikor eljön az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!