Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágkoszorú fejdísznek jó ötlet, vagy más helyette?
Figyelt kérdés
Fátylam nem lesz, de azért jó lenne valami dísz. A hajam pedig rövid (pixie).2020. márc. 12. 01:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem a virágkoszorú fejdísz ma már nagyon ódivatú. Egy rövid hajhoz pláne nem áll jól. Viszont vannak szép hajdíszek, akár virágformájúak is amik jobban nézhetnek ki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem szép tud lenni, már rövid hajú menyasszonyt is láttam gyönyörűen kinézni virágkoszorúval a fején. Egyedül azért vigyázz vele, mert sokan (főleg idős rokonok) lenézik, mert elvileg a szüzesség szimbóluma, szóval ha tudják, hogy nálad az már nem opció, akkor lehet megszólnak.
3/4 anonim válasza:
Általában nem tetszenek. Rövid hajhoz meg inkább kis apró virágokat tudnék elképzelni a hajba. Az úgy szép, szerintem.
4/4 anonim válasza:
Nem az a klasszikus nagyvirágos, de egy kisebb virágos koszorú szerintem jól tud kinézni. Nekem is amúgy hasonló hajam van, én esküvőre valami díszesebb (de nem csicsás( hajráfot tennék fel. Rákeresel arra, hogy "bridal hair band" Google-on, nagyon sokfélét találsz, és ezek többsége rövid hajon is nagyon szépen mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!