Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőköszöntő: élő cserepes virág vagy rózsabox ami örök élet. Melyik lenne jobb ötlet szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 18:47
1/7 anonim válasza:
Ha az esküvői szülőköszöntőre gondolsz szerintem elég 1 szál virág, szépen megkötve.Cserepes semmi esetre sem.
2/7 anonim válasza:
Ez az amikor a nö megköszöni az anyoseknak hogy felbevelték es "atadjàk"neki a fiukat es forditva azaz a ffi az ö anyosekbnak mond egy köszönömöt?
Ott soha nem a virag a lenyeg hanem a gesztus, a hàla ami többet jelent minden ajandeknal es egy szàl vàgott viraggal szokták mint régen az ovis anyàknapján a gyerekek.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, hanem amikor a saját szülőknek mondunk köszönetet.
2019. szept. 7. 19:20
4/7 anonim válasza:
Cserepes virág, ha jól célzol vele, nagyobbat üt.
5/7 anonim válasza:
Én az örök rózsaboxot választanám,mivel az örök emlék. Ha élő, cserepes virágot akkor sem választanék,sem egy szál virágot,inkabb élő csokrot..
6/7 anonim válasza:
Szerintem a művirág porfogó. Örök poros emlék. Semmiképpen nem fognak ilyet kapni a szüleink. Mi valami személyesebbet szeretnénk adni majd egy szál virág kíséretében. Ha keresgélsz kicsit neten, tök jó dolgokat lehet találni. Már egy gravírozott képkeret közös fotóval is jobb szerintem, mint egy nagy doboz művirág.
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg én a kisebbséghez tartozom, de nem szeretem a vágott virágot. Ezért cserepest adnék, ha már mindenképp lenne szülőköszöntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!