Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik opció legyen?
Figyelt kérdés
Esküvői ruhakérdés probléma, kettő ruhám van, az egyik nagyon elegáns, de nagyon a komfortzónámon kívül van, biztosan feszengenék, ha abba mennék. És van egy másik ruha, tulajdonképpen csak a magassarkú teszi elfogdathatóvá, de abban viszont nagyon magabiztos lennék, jobban is néz ki a testalkatomon.
Csajok, ti melyik ruhát választanátok?
2020. márc. 10. 20:39
1/9 anonim válasza:
Ferfikent, meg nem hazaskent azt mondanam hogy az eskuvo egy olyan dolog ami miatt rohadt sok stressz er. Millio egy dolog mehet felre es a legkissebb gond is hatalmas problemanak tunhet.
( Legalabbis a filmekbe elegge raparaznak )
En azt ajanlanam amelyikbe a jol erzed magad, ne az eskuvodon akarj kitorni a komfort zonabol.
Gratulálok :)
2/9 anonim válasza:
Én speciel addig keresnék ruhát, amíg nem találok. Van 80 szalon, 300+ fazon, meglesz az igazi.
3/9 anonim válasza:
Vagy a férjed is így választottad?
4/9 anonim válasza:
Leirasod alapján a második,mert az jobban te vagy. De ha vacillalsz,akkor még nézelődj, keresgélj több szalonban.
5/9 anonim válasza:
Van kép róla?
Én a másodikat valasztanam
De lehet még keresnek ruhát....
6/9 anonim válasza:
Én a helyedben még keresgélnék. Úgy tűnik nekem hogy még nem vagy biztos a döntésedben.
7/9 anonim válasza:
Vagy keresgélnék, vagy a 2. ruhát választanám és nagyobb hangsúlyt helyeznék a frizurára és a kiegészítőkre, pl. gyönyörű körmöt csináltatnék.
8/9 anonim válasza:
Keresd meg a tökéletes ruhát, aminél nincsenek kétségeid.
9/9 anonim válasza:
Keresnék egy harmadikat, ami tetszik is és nem is kell benne feszengenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!