Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valóban tilos a fekete, piros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tilos a fekete, piros ruha?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne szedjétek le a fejem, még soha nem voltam esküvőn.

Azt hallottam, olvastam, hogy a fekete, piros ruhák ki vannak zárva. A fehér az jogos, értem, de ezek miért? Szokott olyan lenni, ti már láttatok olyat, hogy valaki ezek színek egyikébe volt?

Ha mégis fekete vagy piros ruha mellett döntenék, milyen cipővel, kiegészítővel, stb. tudnám elfogadhatóbbá tenni?

2020. márc. 10. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Fehér = menyasszony szine

Piros = menyecskeruha

Fekete = temetés

Ha nem csak az egyik szín van a ruhßan, kombinálva mehet bármelyik

2020. márc. 10. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
A fekete a gyász színe, piros pedig a menyecskeruha. A gyakorlatban kb. senkit nem érdekel, csak a pirosat szokták betartani.
2020. márc. 10. 17:24
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Senkit nem érdekel

Nekem fekete alkalmi ruhám van azt vettem fel ,ha ruhát veszek másikat akkkr a nasz ajandek pénz lett volna kevesebb.

Jobb így :) úgysem engem néztek hanem az ifjú párt

2020. márc. 10. 17:26
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

*fehéret tartják be, nem a pirosat, bocs

2-es

2020. márc. 10. 17:36
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem tilos, de nem illik. Válassz másik színt.

#3 Nincs lehetőséged beszerezni EGY olyan ruhát, ami alkalmas esküvőre is?

2020. márc. 10. 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Így van, nem illik, már leírták előttem, miért. Én biztosan megtisztelném azzal a párt, aki meghívott a nagy napjára, hogy alkalomhoz illően öltözöm fel.
2020. márc. 10. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Már nem most volt ,és abban mentem. Nem tehetem meg hogy kihasználatlan alkalmi ruhákat vásároljak.

Inkább nekik ajandekoztam a pénzt ,nagyobb ciki lett volna számomra ha rajtam egy új alkalmi ruha de a boríték üres ( mert pénzt kért a pár )

2020. márc. 10. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Ha elég pénzt raksz a borítékba bármit felvehetsz.
2020. márc. 10. 19:02
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Én voltam olyan esküvőn, ahol piros és fekete ruhában is voltak. Senki nem nézett ferde szemmel a vendégekre.
2020. márc. 10. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Most jut eszembe : az örömanya is egy fekete csipkes ruhaban volt és fehér boleró volt rajta hozza 😀

Sok helyen nem is ismerek ezt szerintem.

2020. márc. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!