Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol voltatok nászúton? És meddig voltatok?
Figyelt kérdés
És párotokkal közösen beszéltetek meg hogy hova mentek?2020. márc. 8. 14:16
1/7 anonim válasza:
Majd Skóciába megyünk egy hétre, ha leül ez a koronavírus-para.
Persze, hogy közösen beszéltük meg - ezt a részét nem is értem a kérdésnek. Van, ahol úgyy mennek nászútra, hogy az egyikük kijelenti, hogy ekkor és ekkor ide megyünk és kész?
2/7 anonim válasza:
Mi sajnos nem voltunk. A férjem nem sokkal előtte kezdett el dolgozni az új munkahelyén,örültünk,h az esküvő előtt kapott pár nap szabit. Ha mentünk volna se lett volna nagy költséggel járó uticél,nem ez a lényeg. Emlékezetes lehet bárhol pár együtt töltött nap.
3/7 anonim válasza:
Szingapúrban voltunk, 10 napot. Természetesen közös megegyezés volt, ezt én sem értem, hogy lehet másképp nászútra menni? :D
4/7 anonim válasza:
Mi Gran Canarián voltunk, szinten 10 napot, nagyszeru volt, bejartuk az egesz szigetet. Hazafele még Madridban is megálltunk egy városi ebédre.
Termeszetesen megbeszeltuk, a férjem vetette fel az uticelt /Kanári-szigetek/, nekem tetszett, aztan en valasztottam magát a szigetet.
5/7 anonim válasza:
Egy hajóúton voltunk, meg előtte-utána megnéztünk néhány várost, összesen 9 napot voltunk úton. A férjem már régóta szeretett volna egyszer hajózni, aztán az ötletelésnél nekem jutott eszembe. De közösen beszéltük meg, hogy mikor, hova, hány napra, miket nézzünk meg. Nem is értem, hogy lehet másképp...
6/7 anonim válasza:
Romaba es Olaszorszagba terveztuk, koronavirus keresztul huzta...
7/7 anonim válasza:
Mi eloszor Mallorcat terveztuk, aztan addig vacillaltunk, hogy megdragultak a repulojegyek. En teljesen tanacstalan voltam, hogy hova menjunk, majd elkezdtem google flighton keresztul nezegetni a repjegy arakat. Igy talaltunk ra Lefkadara, ahol eltoltottunk egy csodas 1,5 hetet es keresve se talaltunk volna szebb tengerpartokat es jobbnal jobb helyi izeket. Kb az egesz naszutra 350.000 ftot koltottunk, hatalmas olcsosag volt es kivalo minoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!