Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szét esett a hajam az esküvőn nagyon ciki? Volt már valakinek így?
Figyelt kérdés
Fodrász csinálta nagyon szép volt de kb 15 perc után jött szét és muszáj volt szét szednem. Így az egyenes hosszu hajam volt utána mindenki kerdezgette mi lett a hajammal😪2020. márc. 7. 23:25
3/11 anonim válasza:
Életed legnagyobb problémája legyen
4/11 anonim válasza:
A házasságkötésnek nem a frizura a lényege, hanem az eskü.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ha máskor is így hordod simán az egyenes hosszú hajad akkor még jobb is ha úgy làttak ahogy mindig a hétköznapokban.
Nekem épp az a fura és kicsit vicces amikor a sima festetlen egyenes hajú,kb szempillaspiral és más semmi típusú csajt az esküvőre úgy kicsicsázzák, hogy a hétköznapi önmagára nem is emlékeztet.
6/11 anonim válasza:
Előfordul az ilyen. Legalább tudod, hogy ahhoz a fodrászhoz többet nem kell menni. Nézd, az én esküvőmön is voltak kisebb bakik, felesleges miattuk aggódni. :)
7/11 anonim válasza:
Ugyanmár, apró baki. Ilyenkor jön jól egy jó vőfély, aki mond valami poénos rigmust, amivel egyszerre tudatja a násznéppel, mi történt és nem kell egyesével elmagyarázni mindenkinek. Nekem a ruhám szakadt el. Átöltöztem a menyecske ruhámba és ment tovább a buli.
8/11 anonim válasza:
A fodrászod nem csinált neked próbakontyot? Nem ismeri a hajad, hogy hogy viselkedik? Vagy egy vadidegenhez mentél?
Esküvő előtt én pl. kértem próbakontyot is, pont azért, hogy kipróbáljuk a fazont, a hullámok tartósságát, stb.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát a fodrász előtte kb 3 nappal kórházba került és muszaj volt másikhoz menni akit nem ismertem
2020. márc. 8. 10:27
10/11 anonim válasza:
Nekem szerintem fel sem tűnt volna.. Vagy ha igen, akkor sem gondolom túl. Szétesett vagy kényelmetlen volt a menyasszonynak, teljesen mindegy. Nem erről szól az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!