Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lagzi nélkül?
Szia!
mi nem rég voltunk egy ilyen "lagziba"uncsi tesomnak volt az esküvője, volt polgári 4kor (templomi nem volt)aztán 6 ra mentünk kerti partira grilleztünk meg ilyesmi.nem kellet drága ruhákra költeni csak egy egyszerű kosztüm utána meg hétköznapi ruha.és olcsón meguszták (nem sok pénzük van)begbeszéltük hogy mindenki hoz valamit. és nagyon jól éresztük magunkat
Nekünk is csak esküvő volt, lagzi nem. Várandós voltam a Fiúnkkal és a meghívó átadásakor elmondtuk a rokonoknak, hogy csak polgári szertartás lesz, mert azt a pénzt, amit a lagzira költenénk inkább a gyerekünkre fordítjuk. Elfogadták. Aki meg nem jött emiatt az esküvőnkre, az így járt...
Nehogy már azért essetek adósságba, mert más nagy lagzit akar! Ez a Ti napotok, Ti döntsetek!
Szia mi parommal hasonlo helyzetben vagyunk.
Mi kulfoldon elunk es csak a hazassag kotes miatt jottunk haza.
Nalunk ia szeretnenek a szulok nagy lagzit de mi nem is tudnank kifizetni egy tobb 100 ezres mulatozast amit ok akarnak.
Persze ok sem allnak jol anyagilag meg rosszabul mint mi.
Mi azt terveztuk szombaton polgari ahova minden rokont meghivunk persze ajandekot, penzt meg kerjuk senki ne hozzon mert nem lesz eskuvoi dinom danom. Masnap vasarnapra meg egy ebedet terveztunk szulok, nagyszulok es testverek lennenek meghivva. Bogracsba foznenk pokoltot. Semmi nagy felhajtas ha ezt nem fogadja el senki nem kell eljonni mi igy vagyunk vele.
Az a baj hogy tokeletesen hogy mindenkinek 100% osan jo legyen nem tudtok csinalni mert valakinek ugy is mas tetszene jobban.
Ha meg hetet het orszagra szolot csinalnatok akkor meg mindenki azzal jonne mire ez a nagy felhajtas.
Csinaljatok ahogy ti szeretnetek mert ez a ti napotok.
Sok boldogsagot.
sziasztok!tudna valaki segíteni nekem hogy szombathelyen egy polgári esküvő mennyibe kerül?és mennyi idő alatt lehet elintézni?kismama vagyok ilyenkor mit vegyen fel a menyasszony?
köszike!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!