Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok mondani olcsó (nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani olcsó (nagyon olcsó) esküvői helyzíneket Pécsen?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy mi a párommal a lehető legegyszerűbb esküvőt szeretnénk.

Jobban mondva mi nem , inkább a család számára fontos, hogy azért legyen valami , ne csak egy sima ebéd.

Viszont én teljesen felesleges pénzkidobásnak érzem az egész esküvői mizériát , meg ami körülötte van.

Tulajdonképpen streszel is az egész, a szervezkedés , a tudat, hogy ránk fognak figyelni, szóval valami nagyon egyszerű mégis azért helyszínnek megfelelő valamit szeretnék.

Tudtok ilyet esetleg?

Nekem fogalmam nincs milyen lehetőségek vannak itt a puccos megszokott helyek helyett..már ha értitek mire gondolok...

2020. febr. 20. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod ki az esküvő szót, annyiba fog kerülni, mintha beülnétek vendégként. Ha kimondjátok/utaltok rá, minimum a triplája.
2020. febr. 20. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pécsváradi vár? Mecseknádasdnál a bagoly vár?
2020. febr. 20. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért másoknak akarsz megfelelni és nem magatoknak? :)

Oké, nem ez volt a kérdés, bocsi...

2020. febr. 20. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ott is lehet városházán hétköznap ingyen esküdni. Annál olcsóbb nincs :) De valszeg hétvégén sem olyan drága. Plusz így az anyakönyvvezető kiszállási költségét is megspórolod.
2020. febr. 21. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tettye? Havihegy?
2020. febr. 21. 10:53
 6/12 anonim válasza:
100%

Szerintem ha nem akartok valamit akkor ne erőltessétek magatokra, pláne ne mások kedvéért, pláne ne az esküvőtök alkalmából.

#1: Ostobaság. Az esküvő szó kimondásával az elvárások változnak hatalmasat amit sajnos az ár is követ. Ha nem mondod ki az esküvő szót, nem engedik be a zeneszolgáltatódat, nem hűtik a tortád és az étterem nyitvatartása sem változik, kisebb személyzeti létszámmal üzemelnek és lehet sorolni. Persze ha nem gond, hogy a hely tízkor bezár, akkor lehet családi rendezvényként hivatkozni a dologra, de Neked lesz kellemetlen amikor a felét sem kapod meg annak, mintha eleve esküvőre kértél volna ajánlatot.

#2: A pécsváradi vár régóta lejtmenetben van, kevés a személyzet és azok is erőteljesen megkérdőjelezhető hozzáállást tanúsítanak. Pedig a hely amúgy nem lenne rossz. A Bagoly Csárda is hasonló tüneteket mutat Mecseknádasdon, régóta nem nyúltak hozzá semmihez (ahhoz sem amihez régen kellett volna), így is hoz pénzt, tehát nem kell rá költeni. Ha már szóba került a Bagolyvár, kis esküvőnél nem biztos, hogy számít, de állandó probléma a hangerő, a zeneszolgáltatók nem használhatják a saját hangcuccukat, ami ott van az meg rosszul van beállítva, halk, torz.

A Tettye egyébként nem rossz. Általánosságban elmondható, ha nagyon olcsót akarsz valamiből, az nem lesz jó sajnos.

2020. febr. 23. 14:19
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötleteket, hát az az igazság nekem az lenne a legideálisabb ha max egy ebéd lenne, kis beszélgetéssel aztán ennyi. Semmi tánc meg ilyesmi. Ilyen házibuli jellegű max, vagy fogalmam nincs.

Olyan tetszene , ami a lehető legkevésbé megható, de azért mégis van egy olyan hangulata , hogy azért megünnepeltük aztán ennyi...fogalmam nincs hogy történhet máshogy egy esküvő" mint a megszokott bulizós esküvők.

2020. febr. 23. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyen az ebéd otthon. Bográcsozhattok, vagy rendeltek tálakat egy étteremből. Ez a legegyszerűbb ünneplés. Amúgy: Sok boldogságot és gratulálok!
2020. febr. 24. 18:29
 9/12 A kérdező kommentje:
én is gondoltam ilyen otthoni megoldásra...mondjuk igen tuti az lenne a legolcsóbb..
2020. febr. 24. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szombat estére foglalod a helyet hanem pénteken délre, meg nem 100 főre, hanem csak 20ra, máris sokkal olcsóbb (nem azért mert 100 helyett 20 fő fogyasztását fizeted, mert az egyértelmű). Egy hajnalig tartó dajdajozásra, esküvőre elő kell készülniük, legtöbb hely ilyenkor már aznap nem is fogad más vendéget, de a lagzi alatt biztos nem (hacsak nincs 2 teljesen elszeparált helye). Szóval ha családi eseményre foglalsz 20 személyre, akkor nem zárják be miattatok az éttermet, nem kell rajtataok megkeresni az egész napi bevételt.

Pécsett nem vagyok ismerős, de nem messze Kozármislenyben a Két Szekérben finoman főznek, jó árban és kedves a személyzet, szép a hely.

2020. febr. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!