Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért érdemes az esküvömre cipöt vennem? Ti hol vettétek meg?
Én a középutat választottam. Esküvői meg márkás cipőt nem akartam, mert egyszer vettem fel. 20 ezres kategória kilőve.
Olcsó kínait nem akartam, mert azokhoz nem vagyok hozzászokva, én a puha talpú és anyagú cipőket szeretem, a kínaiak meg szarok.
Végül 7000-ért vettem egy sima fehér tűsarkú bőr szandált. Nagyon csinos, ha megyünk valahova nyáron (alkalmi), fel tudom még venni, de tény, hogy május óta nem volt rá szükségem.
én nem spórolásból vettem a kínaiba, hanem tudtam, hogy milyen a lábam, hogy minden feltöri, és baromi ideges lettem volna, ha egy 20ezer forintos cipő feltöri, mert akkor azt fel nem vettem volna többet.A 2500ast nem sajnáltam volna, de meglepetésemre nem törte fel...amúgy azóta is ott veszek cipőt, mert szerintem nem szar, és ha nem tudom hordani mert töri a lábam, akkor nem sajnálom.
második voltam.
Én egy csomó boltot végigjártam (kínaitól kezdve az esküvői ruhaszalonokig), de nem találtam az igényeimnek megfelelőt.A net-en kutakodva megtaláltam ezt: [link]
Itt nem a legolcsóbbak a cipők, de örültem, hogy találtam megfelelőt.
Utána hetekig nem találtam menyecske cipőt, mire ismét bementem ebbe a boltaba és megvettem azt is (első alkalom óta jött új áru és szerencsére az választott is ilyen volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!